Cum poți să obții benzină gratis de la Poliție. Anunțul surpriză pentru români

Rădulescu Valentin 20.05.2020, 18:53

Șoferii disciplinați în trafic au șansa de a primi benzină gratis. Poliția Română a făcut un anunț prin care speră că pot să îi îndrumeze și pe alți șoferi să abordeze un comportament corespunzător cu privire la regulile de circulație rutieră.

Cum poți să obții benzină gratis de la Poliție

Poliția Română a făcut astăzi cu anunț pentru șoferii care respectă regulile de circulație în trafic și nu au abateri. Pentru a treia oară Poliția Română colaborează cu Asociația Green Road pentru a-i răsplătii pe șoferii disciplinați în trafic. Aceștia le oferă șoferilor vouchere de combustibil, de cumpărături sau cursuri de conducere defensivă. Pentru a avea șansa de a obține aceste premii este necesar să nu ai nici o abatere pe tot anul 2019. Înscrierea se face greenroad.ro. Perioada în care se pot câștiga aceste vouchere este 20 mai – 20 iunie 2020.

„Ești șofer de nota 10?
Hai la concurs!
#PolițiaRomână și Asociația Green Road răsplătesc șoferii care nu au înregistrat nicio abatere în 2019!
Intră pe https://greenroad.ro/soferi-de-nota-10/, înscrie-te la concurs în perioada 20 mai – 20 iunie 2020 și poți câștiga vouchere de combustibil, vouchere de cumpărături sau cursuri gratuite de conducere defensivă!”, arată Poliția Română pe Facebook.

Cum poți să obții benzină gratis de la Poliție. Anunțul surpriză pentru români
Cum poți să obții benzină gratis de la Poliție. Anunțul surpriză pentru români

Ce scop are campania?

„Șoferi de nota 10!” este o campanie prin care se stimulează comportamentele preventive la volan, astfel încât șoferii fără abateri rutiere sunt premiați. Campania face parte din strategia asociației Green Road, care are ca scop reducerea numărului de accidente rutiere și este organizată în parteneriat cu Poliția Română. Reprezentanții campaniei speră să aibă un efect pozitiv la nivel global, iar premiile să îi stimuleze și pe alți șoferi să abordeze un comportament corespunzător.

În România aproape 2.000 de persoane mor anual în urma unui accident rutier, iar mii de persoane sunt grav rănite. Reducerea numărului acestora reprezintă o prioritate pentru țara noastră. În anul 2019 la nivel național au fost înregistrare 8.642 de accidente rutiere grave, în urma cărora 1.864 de persoane au decedat, iar 8.125 au fost grav rănite, arată datele de la Inspectoratul General al Poliției Române, potrivit lasig.ro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe