Cum poți ajunge să joci în filmul Miami Bici 2. Anunțul făcut chiar de regizor

Anca Manolica 22.01.2023, 12:38
Cum poți ajunge să joci în filmul Miami Bici 2. Anunțul făcut chiar de regizor

Una dintre cele mai de succes comedii românești din ultimii 30 de ani, „Miami Bici”, va avea și partea a doua, iar Codin Maticiuc și Matei Dima au anunțat startul castingului. De asemenea, regizorul faimoasei pelicule, spaniolul Jesus del Cerro a dezvăluit cum poți ajunge să faci parte și tu din distribuție.

Cum poți ajunge la castingul Miami Bici 2

Pelicula filmată pe tărâm american este cele mai de succes comedii românești din ultimii 30 de ani. Lansat chiar la începutul pandemiei de coronavirus, filmul Miami Bici a înregistrat un record de audiență în cinematografe. Peste 135.000 de români au mers să vadă filmul regizat de Jesus del Cerro chiar în weekendul de lansare.

Și iată că producătorii vin cu o veste bună pentru cei cărora le-a plăcut povestea. Va exista o a doua parte și poți face parte și tu din distribuție. Regizorul spaniol Jesus del Cerro a dezvăluit, pentru Click!, cine este așteptat la casting.

Actori și figuranți pot veni să-și încerce norocul pentru pelicula, care se trage în Los Angeles, numai că, important de precizat este că românii trebuie să fie din Diaspora, adică cei care locuiesc în Los Angeles, Las Vegas.

„Eu acum am venit din Los Angeles, am făcut 10 ore pe drum. Am fost să pregătesc „Miami Bici”. Normal, noi facem aproape tot filmul în Los Angeles, așa că alegem dintre românii din Diaspora.

M-am întâlnit deja cu mulți români care locuiesc în Los Angeles sau Las Vegas. Dar, dacă noi avem actori aici în România care ne plac în mod deosebit, care au talent, atunci sunt bine-veniți în distribuție. Dacă e ceva waw, de ce nu?!”, a spus regizorul.

Regizorul este unul dintre cei mai cunoscuți de la noi din țară, de numele căruia se leagă majoritatea filmelor comerciale românești lansate în ultimii ani. Proiectele de televiziune precum Vlad, Cu un pas înainte, sau filme precum Naşa , Miami Bici și mai nou Ramon poartă semnătura acestuia.

Casting pentru Miami Bici 2
Casting pentru Miami Bici 2

„Casting Miami Bici 2”

În urmă cu doar o săptămână, Codin Maticiuc și Matei Dima (BRomania) anunțau și ei că sunt în căutare de actori și figuranți pentru partea a doua a filmului.

„Salutare oameni buni, suntem în pregătiri cu filmul Miami Bici 2 așa că vă anunțăm următoarele:

Dacă vreți să jucați în acest film vă rugăm să lăsați un DM pe paginile filmului Miami Bici și veți fi contactați dacă consideram că vă potriviți – ATENȚIE vor avea prioritate cei care locuiesc în Los Angeles pentru că vom filma 90% din film acolo. Mesajul trebuie să fie scurt: experienta filmări (dacă nu, scrieți doar „nu”) câteva poze și unde locuiți.”, este anunțul făcut, în urmă cu o săptămână și de Codin Maticiuc, pe pagina sa de Facebook.

Miami Bici a avut încasări totale de 11,6 milioane de lei (2,36 de milioane de euro), situându-se pe locul 2 în topul celor mai de succes filme românești din toate timpurile atunci când vine vorba de încasări.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...