Cum poate arăta Sorana Cîrstea în afara terenului! Imaginile de milioane cu iubita lui Ion Ion Țiriac. FOTO

Ioana Bucur 17.08.2022, 09:29

Nu este doar una dintre cele mai cunoscute sportive de la noi din țară, ci și una dintre cele mai frumoase, fiind admirată de oameni nu doar pentru performațele de pe terenul de tenis. În galeria foto de mai jos am strâns cele mai provocatoare apariții ale iubitei lui Ion Ion Țiriac.

Imagini senzaționale cu Sorana Cîrstea în afara terenului de tenis

Sorana Cîrstea este una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc. O prezență discretă în spațiul public, a preferat mereu să lase performanțele obținute pe terenul de tenis să vorbească pentru ea.

Doar că atunci când nu joacă sau nu se antrenează, iubita lui Ion Ion Țiriac se bucură din plin de viață, iar hainele par să fie una dintre pasiunile sale. Am strâns, în galeria foto de mai sus, cele mai îndrăznețe apariții ale acesteia.

Cu toate că a evitat mereu să vorbească despre viața personală, la începutul lunii iunie, sportiva a transmis un mesaj cu subînțeles pe o platformă de social media ce părea să fie pentru iubitul său, după ce Țiriac Jr a făcut un comentariu ce a deranjat-o despre fosta lui soție.

„Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, a scris Sorana Cîrstea. Între timp, mesajul a fost șters, semn că tensiunile s-au calmat.

Ce poate arăta Sorana Cîrstea în afara terenului! Imaginile de milioane cu iubita lui Ion Ion Țiriac. FOTO
Sorana Cîrstea

Ce greșeală a făcut iubitul ei, Ion Ion Țiriac

Totul a început cu o fotografie postată de Ileana Lazariuc, făcută în perioada în care ea și fiul miliardarului formau un cuplu și care ar fi fost făcută chiar de el.

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela”, a scris Ileana Lazariuc, în dreptul fotografiei.

Răspunsul a venit imediat. Țiriac a scris la InstaStory o declarație superbă pentru fosta iubită.

,,Am vrut să prind apusul în părul tău”, a fost replica lui Ion Ion Țiriac.

Sorana Cîrstea, 32 de ani, locul 40 WTA, a început cu dreptul turneul de la Cincinnati. Românca s-a calificat în turul al doilea, după ce a învins-o pe elvețiana Belinda Bencic (25 de ani, numărul 11 WTA) într-un meci ce a durat două ore și 40 de minute. Scorul final a fost 6-2, 6-7, 6-4.

În turul al doilea al turneului WTA de la Cincinnati, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Petra Kvitova, din Cehia, în vârstă de 32 de ani, poziția 28 în clasamentul WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...