Sorana Cîrstea, primele declarații după ce s-a îmbolnăvit de covid. „Impact mare asupra sănătății mele”

Stan Filon 10.08.2022, 13:33
Sorana Cîrstea, primele declarații după ce s-a îmbolnăvit de covid. „Impact mare asupra sănătății mele”

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 38 WTA) a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Toronto, care a început luni, 8 august, după ce s-a infectat cu coronavirus. Se pare că nici noua variantă nu este de ignorat, iar celebra sportivă a recunoscut acest lucru, după ce a început să se confrunte cu primele simptome. Sorana Cîrstea a făcut anunțul prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

Sorana Cîrstea, primele declarații după ce s-a îmbolnăvit de covid

Așadar, chiar dacă autoritățile spun că noua variantă de coronavirus este mult mai puțin gravă decât prima, iată că simptomele și starea de rău nu sunt de neglijat. A recunoscut chiar jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, care a anunțat recent că s-a infectat cu coronavirus. Tânăra sportivă a spus că sănătatea sa a fost puternic afectată.

„Recent, am fost testată pozitiv, pentru prima dată, la COVID-19 și asta a avut un impact mare asupra sănătății mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai înalt nivel. Sunt lucruri în viață pe care nu le poți controla, dar ce poți controla este atitudinea ta față de aceste situații. Este un proces zilnic și singurul lucru pe care trebuie să mă concentrez este să fiu mai bine decât ieri”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram.

Sorana Cirstea, primele declaratii dupa ce s-a imbolnavit de covid
Sorana Cirstea, primele declaratii dupa ce s-a imbolnavit de covid

S-a retras de la turneul de la Toronto

Românca a fost nevoită să se retragă de la turneul din Toronto, după ce a fost testată pozitiv. Organizatorii turneului au înlocuit-o pe Cîrstea pe panoul principal cu jucătoarea de tenis canadiană cu origini românești Bianca Andreescu (22 de ani, locul 53 WTA).

Sorana Cîrstea a jucat ultimul meci pe 27 iulie, la Praga, unde a pierdut în turul 1 cu Oksana Selekhmeteva, scor 7-5, 6-4. Sorana Cîrstea speră să se recupereze la timp pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, programat în perioada 29 august – 11 septembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...