Cum o afectează pe Ruxi Opulenta stresul? Vedeta a făcut câteva schimbări majore în viața ei: “Sunt la extremă” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 13.12.2023, 15:45

Ruxi, bloggerița cunoscută sub numele “Rux și Opulență”, a făcut senzație la un eveniment monden din București, cu ținuta ei excentrică. Vedeta a ales să îmbrace o rochie din plasă transparentă, fiind, practic, neacoperită. Ruxi a reușit să se facă remarcată prin ținuta ei îndrăzneață la evenimentul Elle Style Awards. Ce-i drept, are un trup de invidiat, iar în exclusivitate pentru Impact.ro, câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”, ne-a dezvăluit cum reușește să se mențină atât de bine. Mai mult decât atât, ne-a vorbit despre noile schimbări pe care le-a făcut în viața ei.

Cum o afectează stresul pe Ruxi Opulenta?

Ruxi a suferit de atacuri de panică și anxietate o perioadă lungă de timp. Influencerița s-a confruntat cu momnete grele, iar procesul de vindecare nu a fost deloc ușor, mai ales că problemele puteau să apară și în timpul somnului. Vedeta ne-a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro, că din cauza stresului slăbește foarte mult:

“Secretul corpului meu, cred că îl am de la natură. Eu mă plimb foarte mult, fac mișcare foarte multă sunt agitată și activă, dar cel mai mult slăbesc din cauza stresului. Dacă mă stresez, eu slăbesc, chiar dacă mănânc, creierul meu arde toate kilogramele. Mănânc, nu mult, cât este normal, dar din cauza stresului, creierul arde tot ce e pe mine. E un noroc, să spun așa. ” , ne-a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Impact.ro.

La eveniment, Ruxi a ales să poarte pur și simplu o plasă transparentă, care i-a lăsat la vedere lenjeria și sânii. Chiar dacă, plasa avea o jupă, vedeta a ales să nu o poarte:

“Timp de o săptămână a durat să îmi aleg rochia. M-am dus în magazin și mi-am ales rochia. Rochia aceasta are o jupă, dar nu am vrut să o port. Este outfit obligatoriu minimal, așa că am venit minimal. Nu sunt pudică, dar dacă simt să port ceva, port. Nu îmi este rușine cu fizicul meu.”, ne-a mai spus influencerița, în exclusivitate pentru Impact.ro

Schimbarea de look pe care a făcut-o Ruxi: “Sunt la extremă”

Recent, Ruxi a ales să își facă o schimbare de look. Dacă, înainte, avea părul lung și blond, acum , influencerița s-a tuns scurt și s-a vopsit brunet. O schim bare extremă, ce-i drept, dar o avantajează. Vedeta ne-a spus motivul pentru care a făcut această schimbare:

Citește și: Ce spune BRomania despre filmul în care joacă fiica Andrei Măruță. El a produs pelicula în totalitate: “Este primul film în care eu nu apar” VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

“Am fost blondă timp de un an și m-am săturat de blond, mă fac brunet, mă tund și chiar îmi place așa. O să rămân așa. Eu sunt zodiac gemeni, la mine ori e albă, ori e neagră, la propriu. Sunt la extreme!”, ne-a spus vedeta, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Ce complexe a avut Natalia Mateuț, prezentatoarea Antena Stars (impact.ro)

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe