Cum l-a luat peste picior Florin Busuioc pe soțul Adelei Popescu. Ce a spus prezentatorul despre Radu Vâlcan: „Mi-era și milă”

Badea Violeta, Cosmin Chelu 04.10.2021, 15:38

Florin Busuioc a râs pe seama lui Radu Vâlcan. Recent, soțul Adelei Popescu a fost invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță și a participat la jocul cu sosurile picante. Ce s-a întâmplat acolo și de ce s-a amuzat prezentatorul rubricii meteo veți afla din materialul următor.

Florin Busuioc s-a amuzat pe seama lui Radu Vâlcan

De-a lungul timpului, Radu Vâlcan a apărut foare rar în platoul emisiunilor. În ultima vreme însă soțul Adelei Popescu surprinde pe toată lumea cu numeroasele apariții pe care le are la Pro TV. Actorul a apărut prima dată pe data de 30 septembrie când și-a dat masca jos și s-a aflat că el e Șarpele de la „Masked Singer România”.

Următoarea zi, chipeșul prezentatorul a apărut în emisiunea soției sale, Adela Popescu, la „Vorbește lumea” și în show-ul lui Cătălin Măruță. Aici, gazda emisiunii l-a provocat să participe la jocul cu sosuri picante.

„E ok dacă Radu e dezinvolt și sincer? Stăm de atâtea minute să-l așteptăm la jocurile picante și e abia prima întrebare”, i-a spus Cătălin Măruță Adelei. Soția prezentatorului a mai adăugat:

„Este, dar depinde acum de ce-l întrebi și tu”, a precizat actrița. „Iubire, e nasol!”, a spus îngrijorat prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii”. Adela Popescu a continuat: „E băiat bun, așa că l-aș fi dat pe mâini bune. La o prietenă!”

Radu Valcan la Vorbeste lumea
Radu Valcan la Vorbeste lumea

De ce s-a amuzat Florin Busuioc

Florin Busuioc a fost prezent la întreaga provocare primită de Radu Vâlcan. La un moment dat, soțul Adelei Popescu a primit o întrebare pe care nu a dorit să o dezvăluie, dar la care răspunsul a fost: Laura Cosoi.

Prezentatorul rubricii meteo a început să râdă când l-a văzut pe actor cum lăcrimează din cauza sosurilor picante pe care tocmai le gustase. După ce Radu Vâlcan a părăsit platoul emisiunii, Florin Busuioc a făcut o glumă care l-a amuzat pe Cătălin Măruță.

„Îmi era și milă de el când l-am văzut cum lăcrimează pentru Laura Cosoi”, i-a spus Florin Busuioc prezentatorului TV.

Radu Vâlcan e Șarpele de la „Masked Singer România”

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Masked Singer România”, de la Pro TV. Soțul Adelei Popescu s-a aflat sub masca Șarpelui, iar celor patru detectivi nu le-a venit să creadă. Nimeni nu se aștepta la această apariție, mai ales că vedeta are contract cu Antena 1 de aproape zece ani.

„Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă și mă așteptam la asta! Am știut din prima clipă că sunt făcut pentru a străluci ca o vedetă! Puteți spune că totul a început cu o filmare și un make-up, dar solzii mei strălucitori m-au propulsat mult mai departe!

Însă eu am o altă armă: puterea seducției! Bazându-mă pe ea, am reușit să mă remarc în lumea femeilor și am reușit să adun mii de admiratoare”, a spus Radu Vâlcan înainte să urce pe scena de la Masked Singer.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...