Cum l-a întors din drum patronul lui Dinamo Kiev pe Mircea Lucescu. Momentul decisiv

Marian Cărăvan 28.07.2020, 12:38

Adversitatea ultrașilor lui Dinamo Kiev l-a determinat pe Mircea Lucescu să renunțe după numai doar patru zile la postul de antrenor al formației din capitala Ucrainei. Lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată.

Cum l-a întors din drum patronul lui Dinamo Kiev pe Mircea Lucescu. Momentul decisiv

Patronul lui Igor Surkis pare un om hotărât în ceea ce face și după ce Mircea Lucescu l-a informat că vrea să renunțe, i-a trimis antrenorului român o scrisoare.

„Dragă Mister!

Un val de emoţii din partea fanilor lui Dinamo nu poate decide viitorul echipei, care este gata pentru noi provocări sub conducerea dumneavoastră.

Împreună am luat o decizie grea. Dar a fost clară, responsabilă şi foarte motivată. Conducerea clubului v-a făcut o ofertă înţelegând toate riscurile care ar apărea în rândul fanilor legate de acest pas.

Nu avem nicio îndoială că dumneavoastră, după ce aţi acceptat să deveniţi membru al familiei Dinamo, înainte de orice sunteţi decis să să transpuneţi bogata experienţă şi cunoştinţele de antrenor pentru victoriile care vor urma.

Împreună trebuie să suportăm multe furtuni media. Dar jucătorii dinamovişti se vor simţi încrezători şi confortabil atunci când un “marinar” atât de experimentat şi plin de realizări este la cârmă.

Echipa actuală are un potenţial imens şi o dorinţă extraordinară de a arăta ce poate. La rândul său, conducerea clubului este pregătită nu numai să asculte dorinţele staff-ului, ci şi să le pună în practică pentru a crea condiţiile necesare pentru ca acesta să atingă cele mai ambiţioase obiective.

Împreună acceptăm provocările şi împreună vom continua să scriem în istoria glorioasă a lui Dinamo. Sperăm că legendarul Mircea Lucescu va avea pagina sa luminoasă în această cronică. Sinergia noastră este cheia pentru viitoarele victorii.

Al dumneavostră respectuos, Igor Surkis”, i-a scris omul de afaceri ucrainean.

Mircea Lucescu a plecat în această dimineață în Ucraina.