Cum îşi promovează Lavinia Pîrva afacerea cu haine. Soţia lui Ştefan Bănică Jr face furori pe reţelele de socializare. Foto

Badea Violeta 19.12.2021, 12:16

Soția lui Ștefan Bănică Jr. este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țara noastră, dar pandemia a afectat serios domeniul său de bază. Cu toate astea, Lavinia Pîrva nu se poate plânge, fiindcă afacerea pe care o are acum îi merge foarte bine. În prezent, frumoasa brunetă se poate lăuda cu o colecție impresionantă de haine. Iată cum îți promovează artista articolele vestimentare!

Lavinia Pîrva îți promovează afacerea pe rețelele sociale

Lavinia Pîrva se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Frumoasa brunetă este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. din anul 2017 ți împreună au un băiețel superb. Pe plan profesional, vedeta s-a implicat în afaceri și o duce foarte bine.

După ce toate concertele au fost anulate din cauza coronavirusului, partenera cunoscutului artist și-a deschis magazin online de haine. Toate articolele vestimentare se vând foarte bine, poate și pentru că solista este extrem de implicată.

Lavinia Pîrva e foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde are grijă să-și promoveze hainele și să facă tot felul de strategii de promovare a articolelor vestimentare. Ea petrece foarte mult timp pe Instagram, acolo unde se pozează în diferite ținute.

„Baftă & succese enorme cu noua & următoarea colecție dear Lavinia ! Asemănător & in cariera muzicală nu numai in fashion ! ??? laviniapirvaofficial”

„Este superbă”

„Frumoasă ținută”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor săi din mediul online.

Lavinia Pirva

Cât costă un trening de la Lavinia Pîrva

În prezent, Lavinia Pîrva lucrează la o nouă colecție de treninguri care îi poartă numele. Odată cu deschiderea magazinului online de haine, vedeta a demonstrat că are fler în afaceri pentru că vânzările merg foarte bine. Recent, partenera lui Ștefan Bănică Jr. a oferit câteva detalii referitoare la acest busines.

„Totul a început dintr-o joacă, iar acum înregistrază un mare succes. Mă refer la shop-ul online pe care-l am, cu haine de damă în special și lucruri pentru copii. Am și rochițe, dar merg foarte bine treningurile”, a declarat artista.

Treningurile pe care le creează au ajuns să se vândă la foc automat. Un astfel de articol vestimentar costă 400 de lei per bucată. Acum, artista se pregătește pentru o nouă lovitură pe piață, lucrând la o nouă colecție.

„Lucrez la colecția nouă de toamnă-iarnă, cu treninguri de catifea, unul îmi poartă numele. Avem cele mai multe comenzi la acest produs”, a adăugat aceasta.

În tot acest timp, Lavinia Pîrva mărturisește că este și mamă cu normă întreagă. În timpul liber, artista gătește și are grijă de băiețelul ei.

 

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...