Cum s-au întâlnit, de fapt, Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. Abia acum s-a aflat

Ana Anitoiu 03.12.2021, 09:07

Lavinia Pîrva a dezvăluit cum s-a întâlnit, de fapt, cu Ştefan Bănică Jr. Bruneta a spus că deși îl admira ca orice român înainte de a-l cunoaște, nu și-a imaginat niciodată că va ajunge să se căsătorească și să facă un copil cu artistul. Cântăreața a dat detalii despre cum se menține soțul ei în formă.

Cum s-au întâlnit, de fapt, Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva a spus că l-a întâlnit pe Ștefan Bănică Jr. întâmplător, prin intermediul unei prietene comune. Cântăreața a dezvăluit și cum a reușit să-l facă pe artist să râdă chiar la prima lor întâlnire. Ea susține că destinul a făcut ca ei să se cunoască atunci.

„Aveam o prietenă comună, fără să știm, dar s-a întâmplat la un moment dat să aflu de la prietena mea că se cunoaște foarte bine cu Ștefan și întâmplător ne-am întâlnit într-un anumit context și de acolo am continuat să ne cunoaștem. Așa a fost să fie. A fost o chestie pur întâmplătoare.

Prima dată când l-am cunoscut pe Ștefan l-am întrebat dacă este machiat. Pentru că întotdeauna mi-am pus această întrebare: Omul ăsta se machiază, își dă cu rimel, își dă cu ceva? A început să râdă. Nu, așa are ochii, așa este el. ”, a spus Lavinia Pîrva, la emisiunea „Întrebarea mesei rotunde” realizată de Marius Manole pe YouTube.

Cum s-au intalnit, Lavinia Pirva si Stefan Banică Jr
Lavinia Pirva si Stefan Banica

Lavinia Pîrva, despre cum se menține în formă Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva a dezvăluit și ce obișnuiește să facă Ștefan Bănică Jr pentru a se menține în formă, la vârsta de 54 de ani. Cântăreața, cu 17 ani mai tânără decât soțul ei, a spus că artistului nu îi plac dulciurile și că este foarte atent la ce mănâncă.

„Este foarte atent la ce mănâncă, este un tip echilibrat. Lui nu îi plac dulciurile. Muncește enorm, este perfecționist. Cred că s-a născut cu această voință și dorință de a reuși și de a face lucrurile aproape perfect. Lăsând la o parte faptul că sunt soția lui, îl ador ca artist”, a mai spus ea.

Lavinia Pîrva, despre gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică Jr

Totodată, Lavinia Pîrva a spus că se bucură foarte tare că Ștefan Bănică are zeci de mii de fane și că nu obișnuiește să se uite în telefonul lui mobil și nici nu înțelege de ce ar face așa ceva. Cântăreața a explicat principiul pe baza căruia funcționează căsnicia ei cu artistul.

„De ce aș face asta? Pe bune? Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și pe multă, multă iubire. Nimeni nu pierde pe nimeni pentru că nimeni nu deține pe nimeni. Și atunci lucrurile funcționează. Altfel nu”, a mai spus Lavinia Pîrva.

Cu aceeași ocazie, Lavinia Pîrva s-a referit la acuzațiile Andreei Marin la adresa lui Ștefan Bănică, după încheierea căsniciei lor de șapte ani în urma căreia a rezultat o fiică, Ana Violeta, acum în vârstă de 13 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...