EXCLUSIV

Cum își educă Adda fiul să devină un bărbat adevărat. Vrea neapărat să facă un lucru: „Trebuie să ştie asta”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 13.10.2022, 21:01

Chiar dacă nu duce lisă de concerte, Adda își dedică cea mai mare parte a timpului său fiului ei, Alex, în vârstă de 6 ani. Artista își dorește ca acesta să fie precum tatăl său, „un bărbat adevărat și foarte șmecher” și să știe câte puțin din toate, potrivit declarațiilor făcute în exclusivitate pentru impact.ro.

Adda, despre fiul ei

Adda petrece foarte mult timp în compania fiului său, pe care nu de puține ori îl ia cu ea și la concerte. Artista ne-a mărturisit că-și dorește ca băiețelul său, Alex, în vârstă de șase ani, să devină un bărbat adevărat și foarte șmecher, precum tatăl său. Juniorul merge de mai bine de jumătate de an la fotbal, fiind legitimat la Rapid și îi place foarte mult școala. Mai mult, acesta își dorește să facă și box.

„Îi place foarte mult la școală, are o doamnă foarte drăguță și îi pare rău că nu merge și-n week-end. E și la fotbal, are cam jumătate de an de când a început la Rapid, astăzi are meci, E și înalt, nu-i e frică. Facem tot ce vrea el, vrea și la box să-l dăm, nu vreau să fie bătăuș, ci să învețe să se apere. Ca viitor bărbat, trebuie să știe să se apere.

Să fie la fel de șmecher ca taică-su, dacă nu chiar și mai șmecher. Pentru că taică-su e un șmecher. Soțul meu e bărbat adevărat, așa vreau ca și băiatul meu să devină, un bărbat adevărat. Să știe câte puțin din toate și să se poată descurca în viața asta, care e grea uneori”, a declarat artista în exclusivitate pentru impact.ro.

Cum isi educa Adda fiul sa devina un barbat adevarat
Adda

„Lucrăm și pe partea emoțională”

Artista își dorește, totodată, ca fiul său să nu-i ascundă nimic, motiv pentru care lucrează cu acesta și pe partea emoțională.

„Lucrăm și pe partea emoțională, vrem să-și exprime sentimentele, să fie un copil liber, sincer, să nu-i fie frică să ne spună chiar dacă a făcut vreo prostie. Nici un părinte nu-i expert, nu există mamă perfectă, dar facem tot ce putem să-l creștem cât mai bine. Îi place în colectivitate și să facă activități, aseară el mi-a cerut să facem puțină matematică, sau să scriem niște litere.

Ne jucăm de-a doctorii, avem casă de marcat în casă. Vrea să fie de toate, dacă vedem Chefi la cuțite, vrea să fie bucătar, dacă vede un meci, fotbalist, dacă vine la concert, zice că vrea să fie artist. Apoi îl vede pe toboșarul meu ce bine bate și-mi zice că vrea o tobă cu leduri”, a adăugat aceasta.

„Leșină fetele după el”

Puștiul Addei, în vârstă de șase ani, este în același timp și tare frumușel, iar mama sa îi alege mereu hainele cu grijă, pentru a fi în pas cu moda.

„Leșină toate fetele după el. L-am învățat să le respecte pe toate, să nu vorbească urât. Mi-e frică însă de anturaje, am auzit niște povești despre niște copii de 15-16 ani, e groaznic.

Dar aici trebuie să intervină părintele, să fim cicălitori, să le repetăm ce nu trebuie să facă, pentru a-și aminti mereu ce zice mama și tata. Fiecare vârstă vine cu etapele ei. Nici nu-i bine să-l obligi să fie bun la toate, pentru că atunci nu va ști ce-i place, ce să aleagă”.

Despre ce a scris în cartea sa

Adda a terminat recent, cartea sa pe care a început să o scrie încă din anul 2020 și se pregătește pentru lansare. Aceasta ne-a mărturisit că subiectul principal nu-i doar boala Lyme, de care încă se tratează, ci și alte întâmplări din viața sa:

„Cartea e la editură, am terminat-o de scris. Am început să scriu la finele lui 2020, pe bucăți, chestii reale din viața mea, nu boala a fost subiecul  principal. Am trăit întâmplări interesante, pe care le-am pus pe hârtie”.

Altfel, Adda încă se tratează după ce a luat un virus de la fiul său, care îi dă bătăi de cap.

Urmăriți Impact.ro și pe