Adda, schimbare radicală după prima etapă a tratamentului pentru Lyme. Veștile primite de artistă: „Nu mai știu cine e fata de dinainte”

Badea Violeta 16.06.2022, 23:17

În urmă cu doar câteva luni, Adda anunța că se retrage din viața publică pentru o perioadă, din cauza problemelor de sănătate și a diagnosticului greșit pe care l-a primit din partea medicilor. Cânăreața fusese informată că suferă de dermografism, dar ulterior, aceasta a aflat că, de fapt, are boala Lyme. Acum, solista a dezvăluit cum se simte după prima etapă a tratamentului!

Adda, noi detalii despre starea sa de sănătate

Fanii cântăreței Adda își amintesc, fără îndoială, chinul prin care a trecut artista lor preferată. Totul se întâmpla în urmă cu un an, când solista a ajuns pe mâinile medicilor, în urma unei reacții alergice puternice.

La acea vreme, vedeta a fost diagnosticată cu dermografism și a început un tratament dificil. Mai târziu, în luna februarie, artista anunța că diagnosticul primit a fost unul greşit.

De fapt, artista are Lyme și Bartonella, două afecțiuni foarte periculoase, care încă îi dau mari bătăi de cap. În tot acest timp, cântăreața a urmat un tratament care se pare că a dat roade, după cum precizează artista pe o rețea socială.

„Trăiesc o perioadă cel puțin interesantă. M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere. Nu mai știu cine e fata de dinainte de Octombrie 2020. Dar cred că, totuși, cea de acum îmi place mai mult. Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%.

Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo. Vreau să fac niște mulțumiri. Mulțumesc Dr Rareș Simu, om frumos.

Singurul și PRIMUL care mi-a spus că nu-s nebună și să mă testez de Lyme. Singurul care mi-a spus că toate diagnosticele anterioare au fost false. A stat câteva seri la rând cu mine în telefon și m-a liniștit pentru că eram extrem de speriată după ce am ieșit pozitiv.”, a scris Adda, pe pagina sa de Facebook.

Adda sufera de doua boli foarte grave
Adda

Vedetele cărora le mulțumește Adda

În continuarea postării, Adda a ținut să le mulțumească câtorva persoane publice care au susţinut-o în perioadă dificilă pe care a traversat-o. Printre ele se numără Diana Munteanu, Elena Gheorghe și Codin Maticiuc. De asemenea, artista le-a mulțumit și doctorilor care au ajutat-o să lupte cu boala cumplită.

„Multumesc Diana Munteanu pentru toate telefoanele si agitatia din zilele în care aveam mare nevoie. Mulțumesc Elena Gheorghe pentru ca mi-ai amintit câtă putere e în interiorul meu în zilele în care nu puteam să accept diagnosticul. Mulțumesc Codin Maticiuc pentru implicare la secundă. MULȚUMESC Dr Bogdan Cristian Ion, om minunat pentru că mă tratezi corect și îmi dai încredere că va fi bine.

MULȚUMESC Dr Ana Maria Dinu că ești aici mereu, la orice ora din zi și îmi răspunzi la toate întrebările, unele venite de pe alte planete. Mulțumesc Camelia Pop cel mai tare nutriționist din galaxie, om bun și prietena, pentru ca m-ai ținut în viață datorită alimentației atunci când medicii făceau ping pong cu mine.

ÎȚI DATOREZ un an jumătate din viață. Mulțumesc Alina, pentru ca ma intrebi aproape zilnic cum ma simt si imi explici pas cu pas la ce sa ma astept in lupta asta. Mulțumesc Simina că m-ai scos din casă și am râs ca proastele ore întregi. Mulțumesc familiei pentru grija, iubire, răsfăț.

Mulțumesc prietenilor care au rămas dezinteresat pentru omul Ada, atunci când Adda a căzut în hău si nu se mai ridica. Multumesc, Doamne Doamne ca m-ai cautat si m-ai gasit, când eu am uitat să vorbesc cu Tine. Mulțumesc, dragă muzică pentru că îmi hrănești sufletul! Alexuțu meu și Cătălin…voi sunteți PUTEREA MEA! Fără voi… nu ar mai fi nimic!

Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr. Îmi pregătesc buca și psihicu’!”, a mai scris Adda, pe rețeaua socială.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...