Cum încarci imediat bateria telefonului mobil. Setarea de care trebuie să ştii şi tu

Nicu Stan, Ozana Mazilu 27.02.2022, 11:57
Cum încarci imediat bateria telefonului mobil. Setarea de care trebuie să ştii şi tu

S-a aflat cum să îți încarci imediat bateria telefonului mobil. Setarea de care trebuie să ştii şi tu. Există o setare în toate telefoanele disponibile pe piață care va face ca telefonul tău să se încarce mult mai repede, pentru cazurle când nu ai prea mult timp la dispoziție.

Cum îți încarci imediat bateria telefonului. Care este setarea de care nu știi că facilitează asta

Puțini români știu că se poate face o încărcare rapidă a telefonului. Dacă bateria telefonului este la un nivel foarte scăzut şi nu ai prea mult timp să aştepţi, modul Avion este cea mai bună opţiune. Bateria se va încărca mult mai repede decât de obicei.

Un alt mod de a eficientiza încărcarea, dar și descărcarea telefonului este să instalezi un fundal închis pe ecranul principal, astfel încât evidenţierea automată a pixelilor să se oprească şi bateria să aibă viaţă mai lungă.

Telefonul se incarca mult mai repede daca se activează modul avion
Telefonul se incarca mult mai repede daca se activează modul avion

Telefonul ușurează viața oricui

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca viața este mult mai frumoasă și ușoară atunci când ai un telefon inteligent aproape. Astfel, diferite aplicații sunt disponibile oricui, aplicații care economisesc timp pretios, în diverse situatii. Chiar și așa, telefoanele au multe caracteristici pe care mulți încă nu le cunosc.

Una dintre acestea este ștergerea imediată a textului. Proprietarii iPhone si iPad pot folosi funcția Shake to Undo pentru a șterge instantaneu tot textul pe care tocmai l-au scris. Trebuie doar să scuturi telefonul si să atingi Anulează (Undo).

Cum oprești deranjantele anunțuri pop-up

O altă proprietate pe care o au telefoanele și pe care nu o prea cunosc utilizatorii este oprirea anunturilor pop-up. Anunțurile enervante apar, de obicei, când se folosesc diverse aplicații.

Tot modul Avion și  comutarea lui te va lăsa să te bucuri în liniște de ceea ce vrei să faci pe telefon, fără să fi întrerupt.

Cum să îmbunătățești rețeaua

Un alt truc puțin cunoscut de către utilizatori este îmbunătățirea rețelei. Acest truc va ajuta utilizatorii iPhone să aibă o mai bună conexiunea la rețea, dacă acoperirea lor nu este mare.

Trebuie să tastezi combinația *3370# pentru a obține o calitate îmbunătățită a vocii pentru conversatiile GSM. Pentru a dezactiva caracteristica, tastează #3370#.

Setarea unui temporizator pentru muzică

Setarea unui temporizator pentru muzică este un mare mister pentru mulți dintre utilizatori. Cronometrul din telefon are o caracteristică excelentă pe care toti iubitorii de muzică o vor iubi.

Cu ajutorul cronometrului de oprire care este încorporat în aplicația Ceas, se poate seta ora dorită și selecta Oprire redare din lista tonurilor de apel. Astfel vei adormi fără ca muzica să te mai deranjeze. Telefonul o va dezactiva automat atunci când consideră utilizatorul.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe