Cum îl cheamă, de fapt, pe Oase de la Asia Express și de la ce vine porecla lui. Detalii neștiute de fani

Redacția IMPACT 22.04.2020, 09:00
Cum îl cheamă, de fapt, pe Oase de la Asia Express și de la ce vine porecla lui. Detalii neștiute de fani

Oase de la Asia Express le-a explicat fanilor de la ce vine porecla lui. Fostul participant din emisiunea de pe Antena 1 a devenit cunoscut cu un sezon în urmă, iar publicul l-a îndrăgit foarte mult, în timpul participării în show-ul prezentat de Gina Pistol.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Oase de la Asia Express și de la ce vine porecla lui

Pe numele lui real Ionuț Dongo, Oase de la Asia Express a devenit cunoscut pentru telespectatorii români și datorită participării în această emisiune. Vedeta a povestit detalii rămase neștiute despre viața lui în cel mai recent interviu pe care l-a acordat. Momentul care i-a bucurat foarte mult pe fanii acestuia a fost unul în care bărbatul celebru a dezvăluit de ce poartă porecla de Oase. Acesta este și campion de kendama și a oferit cele mai sincere mărturisiri și despre separarea de iubita lui. Cei doi au fost împreună timp de șapte ani.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Oase de la Asia Express și de la ce vine porecla lui. Detalii neștiute de fani
Oase de la Asia Express a dezvălui de la ce vine porecla lui

Marea finală din sezonul 3 Asia Express se va difuza în seara de miercuri, pe 22 aprilie, și urmează să fie unul dintre cele mai urmărite episoade. Totodată, fostul concurent a dat detalii și despre colegul din cadrul show-ului Antena 1, cu care făcuse echipă în al doilea sezon, partenerul său CRBL.

Detalii neștiute de fani

„Cu concurenţii interacţionăm pe unde îi prindeam, şi-mi aduceam aminte cum era să fii concurent şi toate momentele alea grele prin care am trecut şi eu…Gina a fost super drăguţă cu mine, mi-a dat sfaturi şi m-a încurajat. Nu ne-am văzut foarte des pe traseu, dar de câte ori se întâmplă asta, se lăsă şi cu multe glume.”, a dezvăluit Oase despre experiența Asia Express, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Prietenia dintre Oase și CRBL nu a fost una întâmplătoare, în cadrul emisiunii de pe Antena 1. Oase este porecla pe care partenerul lui CRBL și-a asumat-o fie că a vrut sau nu, numele lui din buletin fiind cel de Ionuț Dongo. Prietenii și apropiații au ajuns să îl numească tot așa pentru că avea un talent rar întâlnit, cel de a practica breakdance.

„Porecla vine de la faptul că am dansat breakdance foarte mult timp şi toată lumea îmi spunea că părea că nu am oase.”, a mai povestit Ionuț Dongo.

Urmăriți Impact.ro și pe