De ce s-a destrămat de fapt prietenia dintre CRBL și Oase, câștigători ai sezonului 2 Asia Express. Acuzații dure: „Panaramă de om”

Andrei Cezar 21.04.2020, 20:20
De ce s-a destrămat de fapt prietenia dintre CRBL și Oase, câștigători ai sezonului 2 Asia Express. Acuzații dure: „Panaramă de om”

Detalii incendiare despre rupera prieteniei dintre CRBL și Oase. După luni de zile în care au fost făcute tot felul de speculații despre motivul ruperii prieteniei celor doi, fostul component al trupei Simplu a hotărât să spună întreaga poveste, cu lux de amănunte: ”Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu.”

Prientenia dintre CRBL și Oase, destrămată din cauza trădării

În timpul sezonului trecut din Asia Express, prietenia lui CRBL și Oase i-a fascinat pe mulți dintre privitori. Părea genul de preitenie care va dura o viață întreagă. Se completau foarte bine amândoi, erau carismatici împreună și se cunoșteau mai bine ca doi frați. Doar că supriza a apărut la scurt timp de la câștigarea concursului, când a avut loc o ruptură definitivă între ei. Motivul: trădarea lui Oase. Cel puțin așa susține CRBL, care a povestit totul într-un vlog.

Întreaga poveste începe cu momentul când cei doi s-au cunoscut, scrie Unica.ro

„În 2004 deschid școala de dans la Delfinului, Oase devine cursant, se înscrie, îl văd că este talentat la breakdance, facem o echipă de Breakdance, Big Bounce, cu care mergem la foarte multe show-uri, concursuri, videoclipuri, chiar și filme. L-am luat pe Oase și l-am băgat în două filme. Era un dansator bun. Avea segmentul lui, era un dansator bun de breakdance. Acum, show-uri peste showuri, banii veneau, el devenea vedetă împreună cu trupa lui. Tot în același timp l-au angajat la mine, la firmă, să vină să monteze poveștile trupei Simplu. Între timp a apărut și povestea cu kendama, care a devenit un fenonem național și chiar un eveniment mondial”, a spus CRBL.

Cei doi prieteni câștigă Asia Express

CRBL povestește că în ASia Express ar fi trebuit să participe alături de soția lui, Elena. Doar că, la insistențele lui Oase, a decis că el să-i fie alături în aventura vieții lor.

„CRBL și Oase la Asia Express, „doi proști”. Mai puțin eu. Am plecat pentru distracție și, ce credeți, după cum ați văzut, am și câștigat. Povestea a început pe o canapea. I-am spus pot să mă duc la Asia Express și că trebuie să mă duc cu Elena, soția mea, și el a zis: ‘Nu, domne, ia-mă pe mine, că o să fie mișto, nu vreau niciun ban, pe mine mă interesează să ne distrăm’. M-am gândit de câteva ori, apoi am propus și am plecat la Asia Express! Oase m-a susținut, câteodată pe bune, câteodată mințind, în ceea ce fac, iar în plan profesional cred că m-a ajutat să câștig Asia Express.”

Nostalgia unei vechi prietenii

Artistul își continuă povestea și lasă să se intrevadă o urmă de regret față de despărțirea lor.

”A fost cel mai frumos lucru care se poate întâmpla pentru doi oameni, pentru doi prieteni. Adică să împărtășești prietenia dintre noi cu oamenii de acasă, iar ei să empatizeze cu echipa noastră. Dar nu este cum ați văzut la televizor”, a mai spus cântărețul.

De ce s-a destrămat de fapt prietenia dintre CRBL și Oase, câștigători ai sezonului 2 Asia Express. Acuzații dure:
De ce s-a destrămat de fapt prietenia dintre CRBL și Oase, câștigători ai sezonului 2 Asia Express. Acuzații dure: „Panaramă de om”

O prietenie de 15 ani ștearsă cu cerneala unei semnături

Punctul culminant al întregii povestiri l-a reprezentat momentul când CRBL a spus cu subiect și predicat exact cum s-au întâmplat lucrurile care au dus la ruptura dintre cei doi prieteni.

”După Asia Express, am împărțit banii – 30.000 de euro, jumătate el, jumătate eu. Eu i-am investit în muzică, el își dorea să-și deschidă un bar. Noi știam, cumva, că urma să fim co-prezentatori la Asia Express, sezonul 3. Apoi a venit o invitație să mergem la Nea Mărin la ‚Poftiți pe la noi’. Am vorbit iar cu echipa: ‚banii sunt puțini, stai măi, CRBL, că nu avem bani. Băi, Oase, banii sunt puțini, dar ne-au zis că dacă mergem acolo vorbim și de Asia Express’. Am mers, am filmat, ne-am distrat, deși financiar nu a fost un deal bun.

În timpul unei pauze la Nea Mărin, am dat filmat și o probă, eu și Oase, pe post de co-prezentatori la Asia Express. Timpul trece, vine vara și la un moment dat primesc un telefon de la Kanal D pentru a participa la un show de dans. Le-am spus că întâi trebuie să văd ce vor cei de la Asia Express să facă. Mi-au spus că nu sunt hotărâți.

În tot acel timp, am ținut legătura și cu Oase, i-am spus tot ce mi se porpusese. După ceva timp se repetă povestea – iar sună Kanal D, iar intreb la Antena, legat de Asia Express, răspunsurile sunt aceleași. La un moment dat când am primit ultimatumul de la Kanal D am revenit cu întrebarea și la Asia Express ‘Ce vreți să faceți cu mine și cu Oase?’. Din momentul acesta, s-a schimbat tot”, a detaliat CRBL.

Artistul a încercat să-și ajute preitenul, dar fără folos.

”Până în acest moment, eu, am vorbit pentru echipa CRBL și Oase. Asia Express propune o sumă de bani foarte mică. Special, mi-am dat eu seama mai târziu. Îi spun lui Oase, el se enervează, și spune că mai bine mergem la Tele7abc sau că mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm oferta. Păi cum să stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani? Nu mergem, nu mergem. În momentul acela am dat răspunsul la Kanal D și am spus: da, putem să colaborăm.”

Între timp, Oase dădea semne că vrea să meargă singur în proiectul Asia Express.

Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre intenția de a pleca singur acolo și au început discuțiile. Oase venea și îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat și mai mult, el mințind, bineînțeles, că știu și eu care sunt cifrele.

Dar el așa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu o să-l încurajez să meargă mai departe. I-am spus clar: ‚nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani? Îți dovedesc că poți face acei bani acasă, cu barul. Te ajut și eu’. Eu pusesem deja condiție la Kanal D, că merg la show-ul lor doar dacă îi găsesc și lui Oase un loc acolo.

Timpul a trecut, eu am plecat cu Alessia la Londra, de ziua ei, la concertul Arianei Grande. A sunat telefonul și Kanal D m-a anunța că a găsit un loc mic pentru Oase. Îl anunț, iar el îmi spune: Băi, am semnat cu Asia Express. Eu am înnebunit în acea secundă, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express și el pe la spate, s-a dus și a semnat. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc. Din acest motiv nu ne vedeți pe noi doi la Asia Express, pentru că am promis amândoi că NU mergem la Asia Express și el a semnat, pe la spate, cu Asia Express”, a mai declarat artistul.

De ce s-a destrămat de fapt prietenia dintre CRBL și Oase, câștigători ai sezonului 2 Asia Express. Acuzații dure:
De ce s-a destrămat de fapt prietenia dintre CRBL și Oase, câștigători ai sezonului 2 Asia Express. Acuzații dure: „Panaramă de om”

CRBL: ”Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu.”

Fostul membru al trupei Simplu a dezvăluit că el l-a ajutat pe Oase să devină omul care este astăzi.

„Hai să vă spun eu cum stă treaba la Asia Express. L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap. Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda”, a mărturisit CRBL, adăugând că decizia lui Oase de a participa la Asia Express fără el l-a afectat iremediabil.

Văd totul ca pe o trădare a prieteniei noastre. Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani.Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor? De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet, acolo unde familia mea a pus suflet.”

În final, CRBL îi transmite lui Oase ”să-i fie rușine” și spune că tot ce a povestit el în vlog va rămâne filmat, motiv pentru care Oase își va aduce aminte mereu de ceea ce a făcut.

 

Urmăriți Impact.ro și pe