Cum se apără George Buhnici în plin scandal. Prima reacție a jurnalistului după criticile dure: „O vedem cu toții”

Ioana Bucur 18.07.2022, 16:10
Cum se apără George Buhnici în plin scandal. Prima reacție a jurnalistului după criticile dure: „O vedem cu toții”

A stârnit o furtună în spațiul public cu declarațiile făcute despre tinerele care își etalează la mare corpurile „cu celulită și vergeturi”, pe care le-a trimis la sală, dar și cu cele legate de soția sa, despre care a spus că „arată ca o minoră”. După ce a fost asaltat de comentarii acide, atât din partea internauților cât și a vedetelor, a apărut prima reacție a jurnalistului. Cum se apără George Buhnici în plin scandal.

Prima reacție a lui George Buhnici

Cu un singur interviu, George Buhnici a ajuns în mijlocul unei noi controverse. Jurnalistul transformat în vlogger a vorbit despre femeile pe care le-a văzut la plajă anul acesta, recomandându-le multora să meargă la sală.

„Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul” a spus Buhnici la Antena Stars.

Evident, comentariile au stârnit un val uriaș de critici. După ce a fost asaltat de mesaje dure din partea internauților, a apărut și prima reacție a lui George Buhnici. Pe blogul personal, el a încercat să se apere.

„Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii și o vedem cu toții. În #IGDLCC am abordat subiectul de mai multe ori cu medici și nu numai. Sunt știri și la TV constant. Cei care încă mai avem curajul să vorbim deschis și să deranjăm corectitudinea politică exagerată trebuie să o spunem deschis. Obezitatea este o problemă națională.

O persoană obeză nu alege să fie obeză dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.”

Cum se apără George Buhnici în plin scandal. Prima reacție a jurnalistului după criticile dure: „O vedem cu toții”

„La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente”

Cât despre comentariul legat de faptul că i se pare că soția lui arată ca o minoră, jurnalistul a ținut să precizeze că, din câte știe el, femeilor le place să fie „admirate, respectate, să primească flori și complimente”.

„La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală. (…)

Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia.”

De fapt, Buhnici dă vina pe „troli” pentru întregul scandal. În concluzie, a punctat că pedofilia este o crimă și trebuie pedepsită și că, de acum, își va alege cu mai mare grijă cuvintele și va fi mai selectiv cu locurile unde vorbește.

„Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă și trebuie pedepsită! Îmi iubesc soția și încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc. O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă dar nu pot opri trolii. E treaba fiecăruia să gândească pentru el. Nu luați de-a gata nimic de pe internet și dacă vreți punctul meu de vedere, scrieți-mi direct pe contact at buhnici.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...