Cum îi spunea Loredana Groza mamei ei în copilărie. Dezvăluiri din familia artistei. „Așa ajunsese să îi zică”. Video

Andrei Simion 20.01.2023, 21:52

Fratele Loredanei Groza a dezvăluit cum îi spunea cântăreața mamei sale în copilărie. Cristian Groza a povestit detalii din copilăria lui și a surorii sale celebre, despre care a spus că a intrat în industria muzicală fiind autodidactă, fără să ia lecții de canto.

Fratele Loredanei Groza, despre cum a reușit sora lui să se realizeze

Cristian Groza a spus, printre altele, că Loredana a reușit să se realizeze deoarece a știut de mică ce și-a dorit și a continuat pe drumul pe care l-a ales. În plus, a fost foarte „docilă”.

„Nu era nimic în calea ei, ea trecea ca o locomotivă, în sensul frumos al cuvântului. Mergea la concursuri, se pregătea, era foarte docilă, asta a fost diferența dintre noi. Dar nu regret că nu am făcut fotbal. Am jucat șah, care m-a ajutat mult să mă dezvolt gândirea, iar în armată am făcut morse”, a spus fratele Loredanei Groza, potrivit Playtech Știri.

Fratele Loredanei Groza, despre copilăria lui și a cântăreței

Cristian Groza a spus că el și cântăreața au avut norocul de a se naște într-o familie foarte frumoasă, cu părinți care se trag de la țară și care i-au educat, oferindu-le o copilărie frumoasă.

„Copilăria cu Lori a fost una foarte frumoasă, nu ne-am certat deloc și nici acum nu ne certăm. Stăteam afară cât voiam noi, chiar dacă părinții spuneau să venim la o anumită oră. Aveam cheia de gât, iar dacă nu ajungeam la timp, întrebau părinții dacă ne-au văzut.

Lori juca elasticul, eu jucam țurca, șah, tenis de masă. Și Lori juca și tenis de masă și era foarte bună, a mers la forumurile naționale care aveau loc atunci chiar a luat și locul întâi. Suntem buni și pe latură sportivă, dar neafirmați, și pe latură artistică”, a spus fratele Loredanei Groza.

Cum îi spunea Loredana Groza mamei sale

Fratele cântăreței Loredana Groza a mai povestit că artista a fost elevă în clasa mamei sale, învățătoare de profesie. Astfel, artista ajunsese la un moment dat să îi spună tatălui ei: „Vezi că a zis tovarășa învățătoare, adică a zis mama, să te duci la…”.

Cristian Groza a mai dezvăluit că mama lui și a Loredanei și-a dorit, la vârsta de 20 de ani, să participe la „Floarea din grădină”, unde ar fi cântat „Țărăncuță, țărăncuță”. Însă, nu a putut participa, pentru că avea doi copii mici acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe