FOTO EXCLUSIV! Cum a fost surprins fratele Loredanei Groza, într-o zonă cunoscută din București. Totul s-a întâmplat în mai puțin de două minute

Andreea Bisinicu 07.01.2021, 15:24

Cum a fost surprins fratele Loredanei Groza, într-o zonă bună din București. Totul s-a întâmplat în mai puțin de două minute. Artista și Cristi au o relație foarte bună. Loredana a declarat, acum doi ani, că el este cel mai mare dar primit de la părinții ei. Ce făcea fratele juratei de la X Factor România în mijlocul zilei. Imaginile spun tot.

Cum a fost surprins fratele Loredanei Groza, într-o zonă bună din București

Cum a fost surprins fratele Loredanei Groza, într-o zonă cunoscută din București. Pe Loredana Groza o știe toată România. Este una dintre cele mai apreciate și populare artiste din showbizul autohton, fiind jurat al emisiunii X Factor România. Dar puțini sunt cei care știu că Lori are un frate, pe care îl consideră „cel mai mare dar de la părinții mei”. Cei doi au o relație specială, iar legătura dintre ei este una cum rar întâlnești în zilele noastre. În 2019, când Cristi, fratele artistei, a împlinit a schimbat prefixul, Loredana i-a făcut o dedicație muzicală pe rețelele de socializare.

„Nu există în lumea asta frate ca al meu!?‍♀❤??‍♂. La Mulți Ani, Cristi la 50!!! Cum pot oamenii să treacă prin viață fără un frate? Cel mai mare dar pe care mi l-au dat părinții mei. Te iubesc, Cristi!!❤. Ești cel mai grijuliu, altruist și iubitor suflet. Să fii fericit și iubit??❤?#capricornsoul Cristi Groza”, scria Loredana în 2019, pe unul dintre conturile sale de socializare.

Cristi Groza este o fire discretă. Spre deosebire de celebra lui sora, fratele celebrei artiste Loredana își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Recent, Cristi Groza a fost surprins de paparazzi impact.ro alături de fiul său. Cei doi erau în fața unei locuințe din zona Carol din Capitală. Au coborât o bicicletă de copil după care au intrat în imobil.

Cristi Groza si fiul sau au fost zariti de paparazzi impact.ro in zona Carol din Bucuresti
Cristi Groza si fiul sau au fost zariti de paparazzi impact.ro in zona Carol din Bucuresti

Loredana, ipostaze fierbinți pe plaja din Mexic

După finala solicitantă și încărcată de emoții de la X Factor România, Loredana Groza a evadat din rutina zilnică din București și a plecat într-o vacanță binemeritată în Mexic. Acolo, Lori s-a lăsat răsfățată de razele soarelui pe plaja sclipitoare din Tulum. Îmbrăcată într-un costum de baie mulat, care i-a pus în valoare trupul perfect de zeiță, diva originară din Onești s-a lăsat fotografiată în cele mai fierbinți ipostaze, menite să aprindă imaginația domnilor care i-au lăsat, timid, like-uri și comentarii apreciative pe contul ei de Instagram.

Loredana Groza arată senzațional de bine și pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Artista radiază de fericire și parcă a întinerit. Formele sale voluptoase, care ar pune pe jar orice bărbat, ascund cu grație vârsta pe care o posedă. Cine ar spune că Loredana are aproape 50 de ani? Artista a dezvăluit care este secretul frumuseții sale. Deși foarte multe persoane au criticat-o, spunându-i că și-ar fi făcut numeroase operații estetice, Loredana a rupt tăcerea și a spus adevărul despre acest subiect:

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă «acuză». Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza despre operațiile estetice, pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe