Cum îi convingi pe Răzvan Simion și Dani Oțil să vină la nunta ta. Câți bani trebuie să scoți din buzunar

Stan Filon 13.04.2022, 08:52
Cum îi convingi pe Răzvan Simion și Dani Oțil să vină la nunta ta. Câți bani trebuie să scoți din buzunar

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt printre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. Au făcut istorie la matinalul de la Antena 1, pe care îl prezintă de mai bine de 14 ani și se pare că o vor mai face ceva timp de-acum încolo, deoarece publicul îi iubește, iar succesul emisiunii este unul garantat. Puțini știu, dar cei doi matinali aduc distracția cu ei și la nunți și petreceri. Vezi mai jos cât te costă să îi ai pe cei doi prezentatori la evenimentul tău.

Cum îi convingi pe Răzvan Simion și Dani Oțil să vină la nunta ta

Răzvan Simion și Dani Oțil nu mai au nevoie de nicio prezentare. Intră în casele românilor de mai bine de 14 ani, cu matinalul de la Antena 1, iar publicul îi iubește. Emisiunile lor sunt pline de voie bună, iar invitații sunt mereu foarte apreciați de publicul larg.

Ei bine, trebuie să știți că dacă vreți ca Răzvan Simion și Dani Oțil să vă prezinte nunta, atunci puteți să o faceți. Chiar îi puteți avea pe celebri prezentatori de televiziune la evenimentul dumneavoastră, pentru suma potrivită, care nu este una chiar de neglijat. Cei doi colegi de emisiune participă în calitate de MC sau prezentatori la diferite evenimente, precum nunți, zile onomastice, petreceri corporate, promovări, lansări de produse etc.

Cum ii convingi pe Razvan Simion si Dani Otil sa vina la nunta ta
Cum ii convingi pe Razvan Simion si Dani Otil sa vina la nunta ta

Ce tarife percep Răzvan și Dani

Tarifele prezentatorilor Răzvan și Dani se calculează în funcție de genul, specificul și anvergura evenimentului, dar și de locație, perioada calendaristică, disponibile la solicitare. Pentru evenimentele ce au loc în afara Bucureștiului se adaugă costuri suplimentare pentru transport/km și pentru rezervarea cazării în funcție de distanță.

Cei doi prezentatori de televiziune cer o sumă cuprinsă între 2.000 și 3.000 de euro, pentru o singură oră, la o nuntă. Mai exact, pentru a prezenta o zi întreagă, la un eveniment atât de important, vedetele de la Antena 1 percep suma de 10.000 de euro. Cei care vor ca prezentatorii de la Neatza să aducă voia bună la petrecerea lor trebuie să știe că fără această sumă, visul lor nu poate fi realizat.

Suma cerută de cei doi prezentatori este cam aceeași pe care o încasează și Cătălin Măruță, prezentatorul binecunoscut de la Pro TV. Acesta solicită în jur de 2.000 de euro pentru a prezenta timp de o oră la un eveniment privat.

Urmăriți Impact.ro și pe