Cum au încercat cei de la Antena 1 să îi ţină pe Răzvan Simion și Dani Oțil la „Neatza”. S-a aflat promisiunea făcută de conducere

Iancu Andreea, Ana Ionescu 11.02.2022, 11:26
Cum au încercat cei de la Antena 1 să îi ţină pe Răzvan Simion și Dani Oțil la „Neatza”. S-a aflat promisiunea făcută de conducere

Răzvan Simion și Dani Oțil urmează să aniverseze 14 ani de matinal, chiar în ziua celebrului Valentine’s Day. Pentru că sunt de peste un deceniu în lumina reflectoarelor, zi de zi, aproape în fiecare dimineață, cei doi prezentatori au dorit de multe ori să renunțe. Cu toate acestea, conducerea de la Antena 1 a încercat să îi țină cu orice preț pe Răzvan și Dani la Neatza. Detaliile au fost dezvăluite chiar de către prezentatori, în prag de aniversare.

Cum a încercat conducerea Antena 1 să îi păstreze pe Răzvan Simion și Dani Oțil la Neatza

Matinalul Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 se apropie cu pași repezi de aniversarea a 14 ani de emisie. Cu mult mai multă experiență, dar cu glume la fel de bune și idei noi, cei mai celebri prezentatori se pregătesc să marcheze o nouă ediție de sărbătoare. În așteptarea invitaților speciali, Răzvan și Dani au făcut mai multe dezvăluiri legate de conducerea Antena 1, care ar fi încercat să îi țină cât mai mult timp în fața camerelor, dat fiind succesul emisiunii.

Un dialog plin de umor, dintre Dani și colegul său, Răzvan, a dezvăluit un detaliu mai puțin știut de către public. În spatele celor 14 ani petrecuți în fața camerelor, cele două vedete au dezbătut intens cu șefii păstrarea matinalului. Mai cu seamă că nu este deloc ușor să te trezești zi de zi atât de devreme și să reușești performanța audiențelor de care se bucură emisiunea. Se pare că șefii le-ar fi promis salarii importante.

„Dani: 14 ani de Neatza. La început, nouă ni s-a promis de la conducere că dacă rezistăm cinci ani o să avem fiecare barca lui. Tu ai piscină? Răzvan: Depinde de vecinul de deasupra!

Dani: Unii încă stau cu chirie, unii au si mai multe datorii. Mi se mi s-a promis de la conducere că dacă mai rezistăm încă 14 ani…o să avem toate astea. O sa avem confettti, o sa avem praf de pușcă sau cu ce or da ăștia pe aici”, a fost dialogul dintre Răzvan și Dani, din ediția de astăzi a emisiunii.

Cum a încercat conducerea de la Antena 1 să îi țină pe Răzvan și Dani la Neatza
Dani Oțil și Răzvan Simion, alături de asistenta lor, Ramona Olaru foto – Antena 1

Surprizele pregătite de matinali pentru emisiunea aniversară

Data de 14 februarie din anul acesta nu marchează doar o nouă celebrare de Valentine’s Day, ci reprezintă o nouă bornă atinsă de către Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi matinali și echipa lor au pregătit o emisiune specială, cu invitați de seamă. Astfel, primele ore ale dimineții vor fi dedicate trupei Freestay, în care solistul este Florin Ristei, co-prezentatorul matinalului. Printre invitați se vor remarca și magicianul Robert Tudor, Ana Baniciu, Arkanian şi Antonia şi Mandinga.

„Anul acesta am decis ca de 14 ani să aniversăm pe 14 februarie cu toată gașca și cu toată trupa de la SuperNeatza. Se întâmplă în fiecare an să fie un motiv de celebrare, de aducere aminte, un motiv în plus să dăm imagini cu noi de acum 14 ani.

Sunt imaginile pe care cu greu le putem privi pentru că nu suntem schimbați, suntem modificați de-a dreptul…”, a declarat Răzvan.

„Le mulţumim celor de acasă că au ales ca de 14 ani să îşi înceapă dimineţile alături de noi, la Antena 1!”, a remarcat și Dani.

Matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, care a debutat în anul 2008, s-a extins de puțin timp și în weekend. Astfel, o parte dintre colegii pe care telespectatorii îi urmăresc zi de zi, de luni până vineri, au intrat în echipa proaspătă a emisiunii SuperNeatza de weekend.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...