Cum i s-a schimbat viața lui Meghan Markle, după ce a devenit soția Prințului Harry. Mărturisiri neașteptate: “E greu”

Raluca Juncu 25.10.2019, 11:53
Cum i s-a schimbat viața lui Meghan Markle, după ce a devenit soția Prințului Harry. Mărturisiri neașteptate: “E greu”

Cine a zis că e ușor să fii ducesă? În vreme ce Kate Middleton, Ducesa de Cambridge are origini aristocrate și și-a petrecut copilăria în Marea Britanie, Meghan Markle a avut o viață complet diferită, peste Ocean, în California, SUA, acolo unde s-a născut și a crescut.

Pănă să intre în familia regală britanică, Meghan Markle a fost actriță, fiindu-ne cunoscută tuturor pentru rolul din serialul „Suits”, unde o interpreta pe Rachel Zane, dar și din filme de lung metraj precum „Horrible Bosses” sau „Remember me”. Poate un lucru mai puțin știut despre Meghan Markle este că în paralel cu prezența ei pe micile ecrane, ea și-a dedicat o bună parte din timp în acțiuni care să sprijine egalitatea de gen și să combată fenomenele de sclavie modernă.

Înainte de mariajul cu Prințul Harry, actrița a mai fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson, deși căsnicia lor a fost una scurtă, care nu a durat decât doi ani.

Viața sa s-a schimbat complet odată cu întânirea cu Prințul Harry, de care s-a îndrăgostit iremediabil. În 2017 Meghan și-a anuțat logodna cu Prințul Harry, al șaselea membru în succesiunea pentru tronul Marii Britanii. Tot atunci, ea a anunțat că renunță la profesia sa în industria cinematografică, dar că va continua să se dedice actelor de caritate cu aceeași frecvență.

Cea care i-a dat naștere personajului Rachel Zane avea însă să se căsătorească cu Prințul Harry în mai 2018, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la capela St. George din Windsor. Anul acesta, pe 6 mai, cei doi au devenit părinții lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, care a devenit al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

 

Confesiunile unei ducese

Poate un lucru mai puțin știut despre Meghan Markle este că în paralel cu prezența ei pe micile ecrane, ea și-a dedicat o bună parte din timp în acțiuni care să sprijine egalitatea de gen și să combată fenomenele de sclavie modernă.

Dar viața într-o familie regală nu este doar ce se prezintă publicului în fața micilor ecrane sau în publicațiile de presă scrisă. Alătrurarea într-o familie regală vine la pachet cu o serie vastă de responsabilități, norme de conduită și, implicit, multă presiune, care pentru un om care nu are origni aristocratice se poate dovedi a fi copleșitor.

 

Meghan Markle a vorbit cu sinceritate despre viața ei și despre greutățile întâmpinate

Despre toate acestea, Meghan Markle a vorbit deschis în cadrul unei unui documentar difuzat de televiziunea britanică ITV. Fosta actriță a mărturisit că face față cu greu presiunilor nedrepte la care a fost supusă de când a intrat oficial în familia regală. Ea a declarat că viața ei s-a schimbat complet după logodna cu Prințul Harry, despre care prietenii ei ar fi avertizat-o că îi va distruge viața, transmite dailymail.co.uk.

„Este greu, nu știu dacă cineva ar putea înțelege. Deși poate părea greu de înțeles, însă când l-am cunoscut prima dată pe Harry, prietenii meu au fost foarte fericiți cu toții. Dar prietenii mei britanici mi-au transmis: >. Nu am înțeles atunci, iar acum e complicat. (…) Am ajuns la concluzia că nu este suficient doar să supraviețuiești, trebuie să trăiești, să fii fericit”, a declarat Ducesa de Sussex pentru ITV.

Meghan şi Harry vor să ducă o viaţă cât mai ferită de public, cu atât mai mult cu cât în perioada de sarcină, Ducesa de Sussex a mărturisit că s-a simțit extrem de vulnerabilă. Prin reacțiile ei sincere și prin discursul său natural, Meghan Markle a atras simpatia fanilor, care au încurajat-o și au felicitat-o pentru curajul de a se destăinui.

„Dar partea bună este că îi am alături de mine pe bebelușul meu și pe soțul meu care sunt cei mai buni din lume”, a transmis Meghan Markle.

Un al moment emoționant din timpul interviului a fost cel în care Meghan Markle a fost întrebată dacă este bine și dacă i-a fost greu, timp în care ea, cu ochii aproape în lacrimi a recunoscut că nu.

„Nu mulţi mă întreabă dacă sunt ok. Nu, nu sunt. Orice femeie, mai ales însărcinată, e vulnerabilă, aşa că e greu să adaugi şi asta la tot ce s-a întâmplat”, a mai declarat Ducesa de Sussex.

 

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe