Cum face bani Mihaela Rădulescu de când e iubita austriacului Felix. Ce i se întâmplă când vine în România

Badea Violeta 27.01.2022, 14:50

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de iubire de opt ani și se înțeleg de minune. De când este într-o relație cu bărbatul de origine austriacă, viața divei s-a schimbat aproape radical. Recent, aceasta a dezvăluit cum a început să facă bani de când e cu parașutistul care a sărit de la 39.000 de metri, în stratosferă. Iată dezvăluirile vedetei!

Cum face bani Mihaela Rădulescu și fără aparițiile la TV. Felix Baumgartner o ajută enorm

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de opt ani și formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Însa pentru ca relația lor sa reziste de-a lungul timpului, cei doi au trebuit să-și schimbe viața radical. Pentru diva de la Monaco, unele modificări s-au dovedit a fi extrem de benefice.

Recent, vedeta a mărturisit că a economisit foarte mulți bani de când se iubește cu Felix. Mai exact, aceasta a spus că nu și-a mai cumpărat atât de multe rochii de gală și accesorii elegante de mii de euro. De când a devenit partenera sportivului austriac, Mihaela preferă ținutele sport, bocancii și teneșii pe care i le oferă milionarul, în mod gratuit, bineînțeles.

„Recunosc că de vreo 8 ani încoace, de când cu Felix de fapt, viața mea s-a schimbat. În sensul în care – făceam sporturi și înainte, dar de când cu el am mai multe echipamente sportive.

Am mai învățat și sporturi noi, am mai fost și cu el în tabere sportive. A trebuit să mă axez foarte mult pe zona asta.

M-am simțit și foarte bine și e un gen care-mi place, cu bocanci și teniși, și n-a mai trebuit să-mi iau haine de gală.

Decât pentru puține ocazii. În general, în România, mi-e foarte greu să cumpăr ceva. Pentru că toată lumea vrea să mă îmbrace și atunci trebuie să aleg.

Nu știu să răspund. Nu mai țin minte de când mi-am mai cumpărat ceva așa. Să dau banii pe nu știu ce chestie… când toate ți se oferă“, a dezvăluit prezentatoarea TV pentru Ciao.ro.

Mihaela Radulescu s-a saturat sa fie criticata pe internet. Ce a decis sa faca
Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner

„Îl feresc foarte mult de România”

Mihaela Rădulescu a spus și motivul pentru care preferă să-l țină departe de România pe Felix. Diva a dezvăluit că anumite persoane publice din țara noastră au încercat să le strice povestea de iubire.

„Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine.

Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele.

S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice. Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi.

De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru ca s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem intercațiuni cu locul acesta.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru aceeași sursă.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au cunoscut în anul 2014. La vremea aceea, vedeta a mers să-i ia un interviu celebrului parașutist. Între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere.

Diva a dezvăluit că îl admira ca și sportiv, dar nu avea deloc o părere bună despre el. În schimb, sportivului i s-au aprins călcâiele după frumoasa prezentatoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...