Cum este de fapt Anamaria Prodan, atunci când nu apare la tv. Fiul cel mic a dat-o de gol

Luiza Moldovan 15.04.2020, 15:17
Cum este de fapt Anamaria Prodan, atunci când nu apare la tv. Fiul cel mic a dat-o de gol

Cum este de fapt Anamaria Prodan, atunci când nu apare la tv. Fiul cel mic, Bebe, a dat-o de gol la televizor.

Cum este de fapt Anamaria Prodan, atunci când nu apare la tv. Fiul cel mic a dat-o de gol

Anamaria Prodan, postare cel puțin simpatică pe Instagram. Anamaria se afla la un eveniment cu fiul ei, Bebe, când un reporter Antena Stars l-a întrebat cum e mama lui. Bebe e  băiat dezghețat și nu s-a lăsat intimidat de microfonul care-i devora fiecare cuvânt pe care-l spunea despre mama lui.

„Ea este toată lumea. E specială. Poate să schimbe lucrurile din rău în bine”, a spus puștiul.

Întrebat dacă e dură, Reghe a admis că mama lui mai ridică vocea, dar că e de părere că așa fac toate mamele. „Ne-a învățat că locul doi nu contează, contează numai locul întâi„.

Această mentalitate de învingător a fost cea în care a crescut și propria lui mamă, Anamaria, pentru care locul al doilea pur și simplu nu există. Întrebată de reporterul Antena Stars dacă această mentalitate i-a fost cultivată de propria ei mamă, Anamaria a răspuns că da, așa a fost crescută să creadă, că tot ce contează e doar locul întâi.

„Mai ridică vocea, că așa sunt toate mamele”

Este cel mai cunoscut agent FIFA femeie din lume

Anamaria Prodan e agent FIFA și face impresariat de fotbal.  Din această postură, se legitimează cu cardul nr. 64. Anamaria Prodan Reghecampf a făcut cel mai mare transfer din istoria României și a Belgiei, Nicușor Stanciu – 10.000.000€.

Anamaria Prodan Reghecampf a fost desemnată ”Impresarul anului 2016” la cea de-a 18- ediție a Galei Fotbalului Românesc.

Piața de marketing la nivelul fotbalului european a evoluat semnificativ față de ultimele două decenii, iar acest lucru nu se reflectă doar în sumele de transferuri plătite pentru jucători și salariile acestora, ci și în veniturile importante câștigate de agenți de pe urma acestor tranzacții.

Urmăriți Impact.ro și pe