Cum au reușit cei trei copii din Clejani să distrugă o școală din cauza unei jucării: „A fost distractiv până am început să obosim” – FOTO

Alexandru Ioanid 13.09.2019, 12:05
Cum au reușit cei trei copii din Clejani să distrugă o școală din cauza unei jucării: „A fost distractiv până am început să obosim” – FOTO

Trei copii din Clejani au reușit să distrugă o școală din localitate în doar câteva ore. enervați din cauza unei jucării care nu înceta să cânte. Ei au intrat în unitatea de învățământ și au distrus tot ce le-a ieșit în cale.

O școală din Clejani a fost distrusă aproape în totalitate de trei copii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani. Ei au lăsat în urmă un adevărat dezastru și nu au avut nevoie de mai mult de trei ore pentru a distruge tot ce le-a ieșit în cale.

S-a întâmplat pe 11 septembrie, la două zile după începerea școlii. Copiii au declarat că s-au enervat din cauza unei jucării care nu înceta să cânte.

Au aruncat-o în coșul de gunoi, dar muzica tot continua să cânte. În acel moment, copiii au luat-o razna și n-au mai lăsat nimic în picioare. Ce a urmat e ceva inimaginabil. Cel puțin până acum.

Școala din Clejani, distrusă de trei copii: „Ne-am enervat şi am început să distrugem totul”

Cei trei copii s-au pus pe distrus după orele prânzului. Ei povestesc că au văzut un geam deschis la școală, după terminarea cursurilor, și au intrat în unitate.

La un moment dat, o jucărie a început să cânte și nu s-a ma oprit. A fost momentul în care copiii s-au enervat și au început să distrugă totul.

Presa locală relatează că cei trei copii au povestit ce s-a întamplat.

„Am observat că un geam este deschis şi am zis să intrăm pentru a vedea ce este înăuntru. Ne-am plimbat prin şcoală, când o jucărie a început să cânte. Este aia care anunţă că este ora trei. Am luat-o şi am aruncat-o în cutia cu jucării, nu a încetat zgomotul. Am dat în ea cu un băţ, care a sărit şi l-a lovit pe ăsta mic. Atunci ne-am enervat şi am început să distrugem totul. Am văzut şi într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv până am început să obosim”

Cei trei copii au vârste de 8, 9, respectiv 10 ani. În doar trei ore, au vandalizat tot ce le-a ieșit în cale (vezi imaginile de mai jos).

Au distrus mobilierul, instalația sanitară și centrala termică. Au mers apoi în clase și au făcut prăpăd. Au rupt băncile, au spart ușile și au distrus grupul sanitar. Din cauza jucăriei muzicale care nu înceta să cânte, doi dintre ei au făcut duș.

Apoi, unul dintre copii a fugit acasă dezbrăcat, s-a îmbrăcat și a revenit la școală. Dezastrul a fost descoperit de femeia de serviciu.

La fața locului au ajuns, primarul, directorul școlii și reprezentanți de la Protecția Copilului. Școala trebuie să fie reabilitată pentru că e distrusă în proporție de 90%, spune primarul pentru Digi24.

„Un copil a venit cu adeverinţă medicală că e apt, este dubioasă acea adeverinţă, va fi verificată. Am mai avut probleme cu el anul trecut, dar nu la nivelul ăsta, i s-a scăzut nota la purtare. S-a discutat cu fiecare familie a copiilor respectivi, oamenilor le pare rău pentru ce s-a întâmplat, au spus că ne vor ajuta la repararea pagubelor”, a spus primarul.

FOTO de la locul faptei:

Scoala distrusa din Clejani 3

 

Urmăriți Impact.ro și pe