Cum au râs PSD-iștii de pălăria lui Klaus Iohannis. Replica lui Marcel Ciolacu

Cristian Cojocaru 03.12.2020, 12:55
Cum au râs PSD-iștii de pălăria lui Klaus Iohannis. Replica lui Marcel Ciolacu

Criticile la adresa politicienilor din partea altor politicieni curg cu un debit mai mare decât cel al Niagarei. Pălăria lui Klaus Iohannis a fost subiect atât de amuzament dar și de critică pentru PSD-iști. Marcel Ciolacu a lansat o critică la adresa Președintelui folosindu-se de… pălăria acestuia.

Cum au râs PSD-iștii de pălăria lui Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a lansat o critică la adresa șefului statului pentru acordul dat cu privire la redeschiderea piețelor înainte de alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020. Pălăria lui Klaus Iohannis joacă rol de liant într-una din criticile lui Ciolacu. Acesta mai adaugă că, dacă redeschiderea piețelor ar fi fost o decizie a PSD, ar fi reprezentat o alegere greșită. Faptul că a fost o alegere din partea PNL, face ca ideea să fie una minunată, potrivit postării de pe Facebook a președintelui PSD.

„Iohannis uită voit că Orban a contestat legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!”, a comentat într-o postare de pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Potrivit spuselor lui Marcel Ciolacu, Iohannis a uitat într-un mod voluntar faptul că Orban a contestat legea votată în Parlament cu privire la redeschiderea piețelor. Acesta aduce acuzații că a fost doar regizarea unei scene de prost-gust cu Iohannis prin care se menționa faptul că legea nu era la promulgare, deși ar fi fost trimisă și primită încă din data de 12 noiemebrie 2020.

Marcel Ciolacu - ”Spitalul modular s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”
Marcel Ciolacu – ”Spitalul modular s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”

”Spitalul modular s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”

Ciolacu își încheie ”discursul virtual” cu un post-scriptum ofensator la adresa guvernului Orban.

”Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!” – a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook.
Indiferent de care ploaie vorbește Ciolacu, precipitațiile cu atacuri la adresa lui Iohannis tind să fie torențiale. Cu o altă ocazie, Ciolacu l-a numit pe șeful statului un ”politruc de cea mai joasă speță”. Liderul PSD consideră că actualul președinte nu a făcut nici o reformă și că educația este la pământ.
”Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul morții! Ești un politruc de cea mai joasă speță! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL. Tu ești de 6 ani președintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut… nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?!  Unde e România educată, propagandistule?! În școli închise??!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.
Urmăriți Impact.ro și pe