EXCLUSIV

Cum au rămas prietene Carmen Brumă și Adina Halas timp de peste două decenii. Ritualul pe care îl fac în fiecare an. EXCLUSIV

Andreea Archip 22.07.2022, 13:33

Adina Halas și Carmen Brumă au cea mai trainică prietenie din showbiz. S-au întâlnit în urmă cu 25 de ani, iar timpul a demonstrat că se pot baza una pe cealaltă. Vedeta a dezvăluit pentru Impact.ro cum au reușit să nu se supere una pe cealaltă de-a lungul timpului. Amândouă au convenit ca o dată pe an să bea o cafea explicativă, în care să afle fiecare ce a deranjat-o pe cealaltă.

Adina Halas și Carmen Brumă s-au cunoscut la agenția de modele a lui Liviu Ionescu, în urmă cu un sfert de secol. “Dacă o întrebi pe Carmen de când suntem prietene, ar zice că de prea mult timp! Am fost în aceeași agenție de modele a lui Liviu Ionescu, așa ne făceam bănuții de buzunar. La momentul respectiv, Carmen era la facultate, eu eram la liceu, aveam 17 ani. A fost o perioadă foarte frumoasă și agenția lui Ionescu a rămas cea mai serioasă de pe piață”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Adina Halas.

Cafeaua explicativă, secretul longevității prieteniei de 25 de ani

Fetele au fost nu doar colege la agenție, ci ulterior au și lucrat împreună la o emisiune matinală. Petreceau timp și în redacție, mergeau împreună la masă, iar treptat și-au extins activitățile și în timpul liber: de la vizionarea unui film, până la petrecerea multor vacanțe împreună.

Cum au ramas prietene Carmen Bruma si Adina Halas timp de peste doua decenii
Adina Halas

„Ca și într-o căsnicie, în orice relație normal că apar tensiuni. Numai că noi făceam o treabă foarte tare. O dată pe an, beam împreună o cafea explicativă. Ce însemna asta? Ne așezam frumos, cu cafeaua în față și puteam să stăm și câteva ore. Nu stăteam sub 3 ore niciodată.  Spunea fiecare absolut tot ce a deranjat-o, fără să fie întreruptă de cealaltă, fără să ne contrazicem că e așa, că nu e așa, nu.

Eu spuneam percepția mea cap coadă, la final, ea eventual completa cu anumite lucruri sau chestii care poate au fost înțelese greșit și începea ea. Nu purtam o discuție în contradictoriu despre cum ar fi trebuit să fie lucrurile, ci despre percepțiile fiecăreia și fiecare își băga acolo, în sertăraș, cam ce a deranjat-o pe cealaltă.

Lucrurile astea ne-au ajutat foarte mult, ne-au apropiat foarte mult. La noi a fost o relație naturală, noi în timp am descoperit, de fapt, cât de compatibile suntem, cât de cu bună credință suntem una către cealaltă, cât de mult ținem una la cealaltă, cum ne afectează dacă cineva se ia de cealaltă, chestiile astea le-am avut pe parcurs”, ne-a povestit Adina Halas.

Adina Halas: „Ne știm toate hachițele!”

Ritualul anual pe care și-l făcuseră pentru a lămuri diversele situații ivite între ele nu a fost doar de formă. Fiecare a aflat ce nu îi convine celeilalte și a luat măsuri, astfel încât lucrurile s-au reglat în timp și nu au mai avut ce subiecte să dezbată la întâlnire.

„Nu mai aveam cafeaua explicativă anuală. Nu am mai avut probleme, am crescut, deja ne cunoaștem atât de bine și ne știm toate hachițele atât de bine, încât între noi nu mai există disensiuni. Eu știu de la început, într-o situație, ce ar putea-o deranja, ea pe mine la fel, dacă nu, ne spunem în momentul respectiv, le lămurim din zbor”, a adăugat Adina Halas.

Urmăriți Impact.ro și pe