Cum au fost surprinși Meghan Markle și Prințul Harry, în Los Angeles, în plină pandemie. Au întors toate privirile! Foto

Redacția IMPACT 21.04.2020, 20:40
Cum au fost surprinși Meghan Markle și Prințul Harry, în Los Angeles, în plină pandemie. Au întors toate privirile! Foto

Cum au fost surprinși Meghan Markle și Prințul Harry, în Los Angeles, în plină pandemie. Au întors toate privirile! Prima lor acțiune nu a surprins pe nimeni.

Cum au fost surprinși Meghan Markle și Prințul Harry, în Los Angeles, în plină pandemie. Au întors toate privirile!

Relocați în San Francisco, Meghan Markle și Prințul Harry își văd în continuare de activitățile care i-au consacrat: cele filantropice și de familie. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară pe 16 aprilie împărțind mâncare  rezidenților bolnavi cronic din zona West Hollywood din Los Angeles, după ce aceștia se înscriseseră ca voluntari pentru organizația Project Angel Food.

Două zile mai târziu erau fotografiați cum își plimbă câinii. Se plimbau lejer pe stradă, purtând măștile care, în Los Angeles, sunt obligatorii. Erau însoțiți, discret, și de o gardă de corp.

Meghan a avut apariții și în media. Anul trecut, a acordat un interviu emisiunii , unde povestea despre experiența de a fi pus voce pentru un documentar despre elefanți, ce poate fi văzut la Disney.

Meghan și Harry nu au scăpat de atenția paparazzilor
Meghan și Harry nu au scăpat de atenția paparazzilor

„Sunt foarte îngrijorată din cauza sănătății tale”

Între timp, la Londra a început procesul pe care Meghan Markle l-a intentat publicației Mail on Sunday, pentru că acesta ar fi publicat corespondența dintre ea și tatăl ei. Tabloidul este acuzat de invazie a vieții private și defăimare.

Este vorba de mesaje de tip text, pe care avocații lui Meghan le-au predat Curții, din care reies eforturile lui Meghan și ale lui Harry de a lua legătura cu Thomas Markle. Acesta nu le-a răspuns la mesaje.

Apoi, tatăl lui Meghan a suferit un infarct, despre care Meghan a aflat din presă. Aceasta i-a transmis următorul mesaj:

“Am încercat să dau de tine tot weekendul, dar nu răspunzi la telefon şi nici la mesajele noastre. Sunt foarte îngrijorată din cauza sănătăţii şi siguranţei tale şi am luat toate măsurile pentru a te proteja, dar nu ştiu ce am putea să mai facem pentru tine, dacă nu ne răspunzi la mesaje. Ai nevoie de ajutor? Vrei să trimitem din nou echipa de securitate la tine? Îmi pare rău să aflu că eşti în spital, dar am nevoie să ne contactezi. La ce spital eşti?”, i-a scris Meghan.

Urmăriți Impact.ro și pe