Cum au divorțat, de fapt, Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu. Ce a descoperit femeia, a făcut totul public acum

Andra Daoud 16.06.2022, 10:23

Adelina Pestrițu este în prezent una dintre cele mai apreciate vedete din România și se bucură de o familie frumoasă. Nu i-a fost însă ușor să ajungă până aici, a trecut printr-un divorț și printr-o experiență care este extrem de dureroasă pentru orice femeie. Adelina a povestit, la momentul respectiv, întâmplarea care a afectat-o mai tare decât divorțul în sine.

Experiența dureroasă prin care a trecut Adelina Pestrițu în timpul divorțului

Adelina Pestrițu este mai fericită ca niciodată, alături de soțul ei, Virgil Șteblea, și de fetița lor, Zenaida. Înainte de a-și găsi fericirea, Adelina Pestrițu a trecut printr-un divorț public, urmat de o experiență dureroasă. Ea a devenit cunoscută în urma căsătoriei cu Liviu Vârciu, dar mai ales în perioada divorțului de prezentatorul de la Antena 1.

În perioada în care s-au despărțit, Adelina a trecut și printr-o experiență care a copleșit-o din punct de vedere emoțional, dar despre care a avut puterea să vorbească. În momentul în care s-a separat de Liviu Vârciu, Adelina a descoperit că era însărcinată. Din păcate, sarcina nu a fost una viabilă, iar vedeta nu și-a îndeplinit atunci visul de a deveni mamă. A povestit episodul într-un interviu acordat la scurt timp după divorț.

„În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă. (…) O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina.”, a explicat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestritu, marturisire dureroasa din timpul divortului de Liviu Varciu
Adelina Pestritu si Liviu Varciu, in momentul casatoriei

Adelina și soțul ei au o fetiță de patru ani

Vedeta și-a refăcut viața după divorțul de Liviu Vârciu și a avut o relație de câțiva ani cu un cunoscut cântăreț de la noi, după care l-a cunoscut pe actualul ei soț. Adelina și Virgil Șteblea au devenit părinți în vara anului 2018, iar micuța Zenaida le umple viețile de bucurie. Adelina și-a îndeplinit visul de a deveni mamă și nu exclude posibilitatea de a mai avea copii în viitor.

Adelina și soțul ei au luat, în urmă cu un an, decizia să nu își mai expună fetița pe rețelele sociale. Cei doi au șters toate fotografiile pe care le publicaseră de când Zeny era mică, iar vedeta a răspuns la curiozitățile fanilor care au întrebat-o de ce nu mai publică imagini cu micuța:

„Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii. Multă dragostea pentru voi și La Mulți Ani pentru toți copiii!”, a scris Adelina Pestrițu pe internet, în urmă cu un an.

 

Urmăriți Impact.ro și pe