Cum au apărut împreună Bianca Drăgușanu și Victor Slav. „Am emoții mari”

Badea Violeta 05.09.2022, 13:28

Ziua de 5 septembrie 2022 va rămâne în amintirea Biancă Drăgușanu și a lui Victor Slav pentru totdeauna. Fiica lor, Sofia, a început școala. Micuța a ajuns într-o nouă etapă a vieții sale, așa că ambii părinți i-au fost alături. Cei doi au păstrat o relație bună de dragul copilului pe care îl au împreună. Iată imaginile cu cei doi foști soți și cu fetița lor!

5 septembrie 2022, prima zi de școală. Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Victor Slav, alături de fetița lor

Astăzi, pe data de 2 septembrie 2022, a început școala. Ca în fiecare an, emoțiile nu au lipsit. Profesori, elevi și părinți, cu toții au venit în curtea școlii pentru a marca împreună începutul unui nou an școlar.

Nici Bianca Drăgușanu și nici fostul ei soț, Victor Slav, nu au lipsit de la acest eveniment extrem de important din viața copilului lor. Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi au păstrat o relație bună pentru micuța Sofia.

Încă de la primele ore ale dimineții, frumoasa blondină a apărut pe Instagram pentru a-și anunța fanii că va avea parte de o zi încărcată de emoții.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală. De azi este școlar!”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețeaua socială.

Ulterior, aceasta a publicat mai multe imagini de la școală. Alături de Sofia a fost și bunica ei, dar și tatăl ei. Toată lumea s-a îmbrăcat în negru, iar fetița s-a asortat perfect cu Victor Slav, ambii purtând o geacă de piele.

Citește și Bianca Drăgușanu, luată prin surprindere în timp ce se afla la mall. Ce a pățit vedeta: „Am sunat la 112”!

Bianca Dragusanu si Sofia
Bianca Dragusanu si Sofia

Emoții mari și pentru Anca Serea

O zi plină de emoții a fost și pentru Anca Serea. Vedeta a fost alături de patru dintre cei șase micuți ai săi. Aceștia vor învăța la o școală privată, iar David , fiul său cel mare, va merge să studieze la o facultate din Olanda.

„Prima zi de școală ❤️!!! Pentru unii este un nou început, pentru alții o continuare a frumosului drum pe băncile școlii. Indiferent de vârstă, prima zi de școală este încărcată de emoții: de bucuria revederii colegilor și prietenilor dar și a cadrelor didactice, de nerăbdarea de a învață lucruri noi, de nostalgia etapelor lăsate în urmă, de neliniștea specifică unui început.

Chiar dacă am trecut deja prin prima zi de școală de foarte multe ori alături de copii, de fiecare dată am sufletul la fel de încărcat de emoții, de fiecare dată mă simt din nou școlar, alături de ei. Să avem cu toții un an școlar cât mai ușor, plin de bucurii și realizări frumoase!”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...