Cum arătau actorii din Las Fierbinți în urmă cu 20 de ani. Poză de colecție cu Bobonete

Andrei Cezar 17.06.2020, 15:48

Poză de colecție cu Mihai Bobonete și Mihai Rait, actorii ce îi interpretează pe Bobiță și Dorel, în serialul Las Fierbinți. Cu ocazia zilei de naștere a lui Bobonete, prietenul său a postat o fotografie veche de 20 de ani, care ilustrează prietenia atât de strânsă care îi leagă și acum pe cei doi.

Poză de colecție cu ”Bobiță” și ”Dorel” din Las Fierbinți

Pe 14 iunie Mihai Bobonete a împlinit vârsta de 40 de ani. Pentru a-i face o surpriză cu iz de nostalgie, bunul său prieten și coleg pe platoruile de filmare ale serialului Las Fierbinți, Mihai Rait, a postat o fotografie  pe contul său de Instagram, veche de 20 de ani.

La mulți ani Bobo! Hai ca nu e nici o diferență intre poza de acum 20 de ani si azi! Nu s-a schimbat nimic!”, a scris Mihai Rait în dreptul fotografiei.

E drept, în poză se pot observa și cele câteva kilograme în plus pe care le au cei doi actori față de acele vremuri, lucru remarcat și de fanii lor. Fotografia a strâns mii de aprecieri, iar oamenii i-au urat ”La mulți ani” lui Bobonete.

Asta înseamnă prieteni adevarata .Te admir foarte mult atat ca personaj in serial cat si ca om in viata de zi cu zi .Multumim pentru toate serile cu lacrimi în ochi de la atata ras petrecute în fața la tv.”, a scris unul dintre fani.

Cei doi se cunosc de când erau foarte tineri și iată că relația lor de prietenie rezistă chiar și după atâția ani.

Cum arătau actorii din Las Fierbinți în urmă cu 20 de ani. Poză de colecție cu Bobonete
Cum arătau actorii din Las Fierbinți în urmă cu 20 de ani. Poză de colecție cu Bobonete

Gest caritabil al lui Bobonete, de ziua lui

De ziua lui, talentatul actor de stand-up comedy a ales să facă un gest caritabil. Mihai Bobonete a creat o strângere de fonduri, iar suma obținută va fi donată unei organizații ce se ocupă cu cercetarea asupra cancerului la copii.

Anul acesta de ziua mea solicit donaţii pentru Children’s Cancer Research Fund. Am ales această organizaţie non-profit pentru că misiunea sa este foarte importantă pentru mine şi sper să contribui şi tu, pentru a sărbători împreună cu mine. Orice ajutor, oricât de mic, mă va ajuta să-mi ating obiectivul propus. Mai jos găseşti informaţii despre Children’s Cancer Research Fund. – Every week, 38 kids pass away from cancer. Children’s Cancer Research Fund wants to stop this, so we support the brightest scientists whose ideas make the greatest impact for children with cancer. We also support vital family services and advocate for childhood cancer education and awareness. – În fiecare săptămână, 38 copii mor din cauza cancerului. Fondul de cercetare a cancerului pentru copii vrea să oprească acest lucru, așa că susținem cei mai străluciți oameni de știință ale căror idei au cel mai mare impact asupra copiilor bolnavi de cancer De asemenea, susținem serviciile vitale de familie și pledăm pentru educația și conștientizarea cancerului în copilărie”, a scris indrăgitul actor pe pagina lui de socializare.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe