Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți: „Nu mi-a plăcut de el la început”. Imagini cu actrița de la PRO TV și alesul ei

Andrei Cezar 16.04.2020, 10:32
Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți: „Nu mi-a plăcut de el la început”. Imagini cu actrița de la PRO TV și alesul ei

Ecaterina Ladin, actrița care interpretează rolul Dalidei din serialul Las Fierbinți, are cu ce se mândri atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Pe lângă aparițiile savuroase din film, are și o familie foarte frumoasă. Este căsătorită cu soțul ei dinainte ca serialul să apară, iar modul cum s-au cunoscut a surprins pe toată lumea. Vă spunem doar atât: pe o plajă, în Costinești, el administratorul plajei, iar ea angajata lui.

Dalida din Las Fierbinți, despre soțul ei: „Nu mi-a plăcut de el la început”

Pe Dalida din Las Fierbinți o cunoaște o țară întreagă. Rolul ei de secretară este extrem de savuros și i-a adus faima la scurt timp de la apariția pe micile ecrane. Însă în viața de zi cu zi, Ecaterina Ladin este o persoană total schimbată. E o soție iubitoare și o mama foarte înțelegătoare după cum chiar ea a mărturisit. Povestea de dragoste cu soțul ei este deosebită. A început într-o vară, pe când serialul nu apăruse încă, iar ea lucra pe o plajă, în subordinea viitorului ei soț pe atunci.

”L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ”Fierbințiul” (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă.

Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire.”, a declarat Ecaterina Ladin pentru ProTV.ro

Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți:
Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți: „Nu mi-a plăcut de el la început”. Imagini cu actrița de la PRO TV și alesul e

Copilul nu o place în rolul Dalidei

Simpaticul lor băiețel o urmărește de fiecare dată când are ocazia pe micile ecrane. Doar că nu îi place nici în ruptul capului de personajul pe care îl interpretează mama sa. Așa că, atunci când ea vine acasă de la filmări, regula este să nu amintească deloc de Dalida.

”Copilul meu se uită la serial, dar mă acceptă pe TV. Dacă se întâmplă să vin acasă de la filmări și să nu reușesc să mă demachiez, atunci nu mă primește în casă. Mă trimite la baie să ma șterg pe față, ca să fie mama lui, nu ce vede el la televizor.”, a mai spus actrița.

Ocupată mai tot timpul anului cu filmările pentru Las Fierbinți, actrița a declarat că sunt zile în care nu își poate vdea copilul decât dormind, din cauza programului prelungit de pe platoruile de filmare. Totuși în cele două luni libere pe an pe care le are după ce termină de înregistrat episoadele, Ecaterina merge împreună cu familia în vacanțe.

Urmăriți Impact.ro și pe