Cum arată vila de lux a lui Alex Bodi, locul în care afaceristul și Bianca Drăgușanu s-au izolat împreună. Imagini impresionante

Redacția IMPACT 06.04.2020, 15:24
Cum arată vila de lux a lui Alex Bodi, locul în care afaceristul și Bianca Drăgușanu s-au izolat împreună. Imagini impresionante

În momentul de față, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt mai fericiți și împăcați ca oricând. Totul în contextul actual, al stării de urgență, resimțită și în România. Omul de afaceri și fosta prezentatoare Kanal D s-au retras la Mediaș, acolo unde acesta deține o locuință foarte luxoasă.

Așa arată vila de lux a lui Alex Bodi, locul în care afaceristul și Bianca Drăgușanu s-au izolat împreună

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au marcat un divorț răsunător la mijlocul lunii trecute. În prezent se pot declara foarte fericiți, asta deoarce lucrurile au început să se așeze între ei, abia după despărțire. Chiar dacă au ajuns la notar, la doar câteva luni de când și-au spus „Da” în fața altarului, în momentul de față, cei doi foști soți, dar actuali iubiți, au îngropat securea războiului.

Totodată, la scurt timp de la anunțarea stării de urgență, Alex Bodi a revenit de urgență în România, din Marea Britanie, pentru a-i fi alături Biancăi. După un asemenea gest, blondina a decis să îi mai acorde acestuia o șansă. Așa că, au decis să se ferească din calea unui posibil pericol de îmbolnăvire, de aceea au renunțat la Capitală. Totul în favoarea vilei luxoase pe care Alex Bodi o deține, în Mediaș, orașul de unde și este originar afaceristul.

Cei doi deja au câteva zile de când s-au mutat în respectiva locuință, de unde Biancăi nu pare să îi lipsească absolut nimic. În imaginile publicate atât de ea, cât și de Alex Bodi, pe Instagram, se poate vedea și în ce condiții petrece blondina momentele de izolare la domiciliu. De asemenea, chit că temperaturile nu permit încă acest lucru, Bianca are chiar și o pisicină la dispoziție, la marginea căreia se poate relaxa. La fel, în imaginile făcute publice în mediul online, se pot observa și diverse obiecte scumpe, pe care afaceristul le are în casă.

Așa arată vila de lux a lui Alex Bodi, locul în care afaceristul și Bianca Drăgușanu s-au izolat împreună
Așa arată interiorul vilei de lux, deținută de Alex Bodi, unde afaceristul și Bianca Drăgușanu s-au izolat, pe timpul stării de urgență

Bianca Drăgușanu, despre împăcarea cu Alex Bodi

”Sunt mai vulnerabilă atunci când mă îndrăgostesc, sunt mai naivă, sunt mai toantă așa… Iar el a profitat de lucrul acesta. Eu sunt foarte împăcată cu mine și consider că am făcut tot ce-i mai bine și mai bun, și am dat tot ce-i mai bun în relația asta, i-am demonstrat că sunt o femeie care merită. Dar mie nu îmi plac schimbările astea de comportament și de atitudine de la o oră la alta, mi se par foarte periculoase, dăunătoare și chiar mă sperie. Tocmai de aceea, vreau să mă retrag demnă din viața. A fost bărbatul vieții mele”, mărturisea Bianca, înainte de împăcarea cu Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe