Cum arată Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei. Tânăra ascunde o frumusețe răvășitoare. Galerie Foto

Beatrice Dumitru 12.02.2023, 09:47

Leonard Doroftei a părăsit România în anul 2019 după eșecul în afaceri și a început o viață nouă în Canada alături de soție și de cei trei copii ai lor. Acesta a muncit din greu pentru a-și deschide o sală de box și continuă să fie antrenor. Fostul pugilist se mândrește cu copiii săi, însă fiica Vanessa a atras atenția tuturor în mediul online datorită frumuseții sale. Iată cum arată fiica lui Leonard Doroftei.

Ce a spus Leonard Doroftei despre fiica sa

Leonard Doroftei s-a mutat în Canada după ce a fost obligat să renunțe la restaurantul pe care îl avea în centrul Ploieștiului, orașul său natal. El duce o viață liniștită alături de cei trei copii ai săi, Adrian, Alexandru și Vanessa, și de soție, în Montreal, și a devenit foarte activ în mediul online.

Fostul boxer a postat pe pagina de socializare mai multe imagini cu fiica sa, Vanessa, și a făcut și o glumă, menționând că tânăra este frumoasă pentru că a moștenit-o pe mama sa. „Norocul ei că seamănă cu maică-sa”, a scris Leonard Doroftei lângă fotografiile cu fiica sa.

Cum arată Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei. Tânăra ascunde o frumusețe răvășitoare. Galerie Foto
Vanessa Doroftei are 19 ani.

Ce vis are Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei

Vanessa Doroftei are 19 ani, locuiește, potrivit contului ei de Instagram, în Montreal și visează să ajungă medic, deoarece își dorește să facă Facultatea de Medicină. În prezent, ea studiază la un colegiu din orașul în care locuiește.

Dacă Vanessa visează să devină medic, după cum a dezvăluit chiar tatăl său, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei se ocupă cu afaceri imobiliare, care i-au adus câștiguri semnificative, în timp ce Alexandru a absolvit Facultatea de Fizică în România și speră să lucreze ca inginer.

Leonard Doroftei a început să practice boxul la vârsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiești, iar între 1986 și 1988 a cucerit în fiecare an titlul național la juniori. El a obținut cinci titluri naționale la seniori în 1992, 1993, 1994, 1996 și 1997 și a câștigat medalii de bronz la Jocurile Olimpice de la Barcelona în 1992 și la Atlanta în 1996. De asemenea, a fost campion mondial în 1995 și campion european în 1996 și 1997. La amatori, Leonard Doroftei a înregistrat 239 de victorii și 15 înfrângeri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...