Cum arată un contract la Enel sau la Electrica Furnizare

Daria Petrescu 19.10.2021, 08:54
Cum arată un contract la Enel sau la Electrica Furnizare

Cum arată un contract la Enel sau la Electrica Furnizare. Ei bine, pentru a soluționa un astfel de contract, poti face asta online, această metodă fiind la îndemâna oricui. Pașii sunt simpli, trebuie doar să bifezi cee ace te interesează, pentru a semna într-un final, contractual. Pentru a vă lămuri, vă prezentăm mai jos, pașii pe care trebuie să îi urmați. Cum arată un contract la Enel sau la Electrica Furnizare

Cum arată un contract la Enel sau la Electrica Furnizare

Pe site-ul Enel.ro, găsești toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a semna un contract online. De altfel, încă de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, tot mai mulți oameni au aes varianta online, pentru a nu se mai deplasa fizic la punctul de lucru cu clienții.

PASUL 1

Completează formularul de solicitare ofertă cu datele tale de contact și personalizează procesul prin selectarea uneia dintre cele două opțiuni:

-„Solicit oferta pentru locul de consum” identificat prin – este necesar să ne transmiți codul tău de client și codul Eneltel pentru a te putea identifica în baza de date. Cele două coduri le găsești pe prima pagină a facturii.

-„Vreau să devin client Enel” – este necesar să ne transmiți adresa completă a locului de consum

– dă-ți acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

„Acesta reprezintă modalitatea legală prin care Enel sau partenerii săi pot procesa în deplină siguranță datele personale ale clienților furnizate în vederea comercializării și promovării produselor Enel. Pentru că ne dorim să navighezi în siguranță pe internet te rugăm să bifezi și rubrica „Nu sunt robot”. Astfel, ne asigurăm că datele tale sunt protejate de eventuale tentativele de spam (mesaje nedorite) sau de fraudă.

Ai completat formularul? Trimite datele către noi și te vom redirecționa către pagina personalizată în care vei încărca documentele necesare întocmirii contractului tău de energie electrică”, transmite ENEL, pe pagina oficială.

-Dacă datele locului de consum afișate sunt cele pentru care dorești oferta și tu ești titularul contractului, va trebui să ne transmiți doar copia actului tău de identitate. Acesta va fi procesat în mod exclusiv în sistemele Enel și va fi folosit doar pentru confirmarea faptului că tu ești titularul contractului pe care dorești să îl schimbi.

Cum devii client Enel

„Da, doresc oferta pentru datele de mai sus și vreau să trec contractul Enel pe numele meu”.

Nu ești titularul locului de consum? Nimic mai simplu, va trebui să încarci copia actului de identitate și a actului de spațiu. Actul de identitate va fi procesat în mod exclusiv în sistemele Enel și va fi folosit doar pentru a întocmi contractul, iar actul de spațiu atestă dreptul de folosință asupra imobilului pentru care dorești încheierea sau schimbarea unui contract de furnizare a energiei electrice.

*În cazul în care adresa locului de consum nu este cea pentru care dorești încheierea contractului te rugăm să completezi un nou formular de de solicitare ofertă.

1.2. Dacă în formular ai ales Vreau să devin client Enel, te rugăm să ne transmiți copiile următoarelor documente necesare în vederea contractării online:

Actul de identitate: care va fi procesat în mod exclusiv în sistemele Enel și va fi folosit doar pentru a întocmi contractul de furnizare a energiei electrice.

Actul de spațiu: care atestă dreptul de folosință asupra imobilului pentru care dorești încheierea sau schimbarea unui contract de furnizare a energiei electrice.

Ultima factură de energie electrică de la furnizorul tău actual: necesară în vederea întocmirii notificării de reziliere a contractului cu actualul tău furnizor de energie electrică;

Semnătura olografă: reprezintă acordul tău în vederea continuării procesului de schimbare a furnizorului. Captarea semnăturii funcționează atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop prin folosirea mouse-ului.

Aici găsești explicat procesul pas cu pas, dacă vrei să închei un contract de furnizare a energiei electrice sau să schimbi unul deja existent.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: