Cum arată tatuajele cu Vladimir Putin ale unui celebru balerin. Și-a mai făcut încă două

Ioana Bucur 10.08.2022, 13:10
Cum arată tatuajele cu Vladimir Putin ale unui celebru balerin. Și-a mai făcut încă două

Născut în Ucraina, tânărul a fost numit, la doar 19 ani, cel mai talentat artist al generației sale. Acum, a stârnit revoltă în întreaga lume, cei care îl admirau fiind dezgustați de gestul său. Cum arată tatuajele cu Vladimir Putin ale unui celebru balerin. Recent, dansatorul și-a mai făcut încă două și a publicat imaginile pe o platformă de social media. Ce a spus despre liderul de la Kremlin și războiul din țara sa natală.

Un celebru balerin și-a tatuat chipul lui Vladimir Putin pe piept

Unul dintre cei mai cunoscuți balerini ai momentului, Sergei Polunin, a stârnit un val de reacții negative în mediul online după ce și-a exprimat admirația pentru liderul de la Kremlin într-un mod cât se poate de public și de…permanent.

Artistul, care s-a născut în Ucraina, a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare la bustul gol și în care se văd noile sale tatuaje cu Vladimir Putin, pe lângă chipul estompat al președintelui rus de pe mijlocul pieptului său.

Comentariile nu au întârziat să apară, oamenii întrebând cum a putut să facă așa ceva: „De ce?”, „De ce nu trăieşti în Rusia, dacă îl iubeşti pe acest bărbat?” sau „Mare dansator, puţină minte”. „Prin faptul că ai aceste tatuaje înseamnă că sprijini crima şi tortura” – au fost doar câteva dintre mesajele trimise de internauți.

În noiembrie 2018, când a împlinit vârsta de 29 de ani, Polunin a afirmat că Putin a fost tratat în mod nedrept de presă „în anumite părți ale lumii”, precizând că vede „lumină când mă uit la el”.

Cum arată tatuajele cu Vladimir Putin ale unui celebru balerin. Și-a mai făcut încă două

„Îi mulţumesc lui Vladimir şi tuturor celor care aleg binele”

Referindu-se la conflictul din Donbas, regiunea din estul Ucrainei parțial capturtă de ruși cu ajutorul insurgenților pro-Moscova, balerinul a scris: „Lasă-le pe mamele soldaților noștri să te cânte în ode”.

„Îi mulţumesc lui Vladimir şi tuturor celor care aleg binele”, a scris dansatorul, cinci zile mai târziu, când a publicat prima fotografie în care apărea cu chipul liderului de la Kremlin tatuat pe piept.

De atunci, Polunin a devenit cetățean rus, marcând schimbarea cu o imagine cu noul său pașaport.

Serghei Polunin este unul dintre cei mai cunoscuți balerini ai momentului. Avea doar 19 ani când a devenit cel mai tânăr prim-balerin din istoria London Royal Ballet, una dintre cele mai prestigioase companii de dans din lume şi a fost numit „cel mai bun balerin al generaţiei sale”.

Doi ani mai târziu, rebelul scenei anunța că se retrage de la London Royal Ballet, în ciuda popularității de care se bucura, alegând să rămână dansator independent, motivând că nu se încadrează în şabloanele riguroase ale acestui domeniu.

El are acum propria companie de producție, Polunin Ink, cu care pune în scenă spectacole în întreaga lume, colaborând inclusiv cu românca Alina Cojocaru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...