Cum arată superbolidul dus la RAR în București. Angajații Registrului Auto Român nu au mai văzut așa ceva: „Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV”

Ana Anitoiu 10.08.2022, 09:10

Un superbolid în valoare de peste 370.000 de euro a fost dus la RAR de pe Calea Griviței din București. Angajații Registrului Auto Român au transmis că acesta a fost primul astfel de autoturism pentru care au eliberat o Carte de Identitate a Vehiculului (CIV).

Ce superbolid a ajuns la RAR în București

Potrivit Registrului Auto Român, angajații de la RAR Grivița au putut admira unul dintre cele 765 de exemplare existente ale modelului de automobil McLaren 765LT Spider. Această mașină are un motor V8 de patru litri pe benzină ce dezvoltă 755 de cai putere și poate duce mașina de la 0 la 100 de kilometri la oră în aproximativ 2.4 secunde.

„Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate”, au menționat reprezentanții Registrului Auto Român pe Facebook, unde au publicat și câteva imagini cu superbolidul.

Cum arata superbolidul dus la RAR in Bucuresti
Masina McLaren 765LT Spider ce a ajuns la RAR in Bucuresti. Foto: Facebook/ RAR

Anunțul RAR a stârnit ironii

Anunțul pe care l-a făcut Registrul Auto Român pe pagina sa de Facebook a stârnit ironii. Unii internauți au glumit comentând că românii nu își cumpără astfel de mașini deoarece au auzit că sunt de slabă calitate, iar alții au ironizat calitatea drumului până la RAR Grivița.

„Întrebați-l pe domn șofer dacă este mulțumit de ea, că nu prea văd să își cumpere lumea, or fi bune de ceva?”, „A ajuns ăsta pe Calea Griviței? Mă mir, la ce cratere sunt”, „ANAF ce zice?” și „De la permis la fără permis în 2,4 secunde”,

„Când l-au văzut se uitau la el de parcă avea ceva neomologat”, „Și dacă voiau să-l respingă nu puteau”, „A pus suma corectă în torpedou” și „Schimb Trabant”, au fost câteva dintre comentariile la mesajul publicat de RAR.

Alți internauți au atras atenția că acest bolid de lux poluează. „Așa e în toate țările… La supercaruri nu se aplică norma de poluare fonică” și „Să aveți grijă să îl opriți în trafic și să îi luați talonul pentru dimensiune anvelope și noxe”, au fost două comentarii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...