Povestea neștiută a soției lui Ștefan Hrușcă. Ce face pentru bani în Canada

Iancu Andreea, Daria Petrescu 12.12.2021, 15:25

Ștefan Hrușcă este artistul român asociat cel mai adesea cu perioada sărbătorilor de iarnă. Acesta a obișnuit publicul din România cu concertele de colinde și prestațiile sale din luna decembrie, care ne ajută să intrăm în atmosfera de sărbătoare. Chiar dacă este un cântăreț extrem de celebru, sunt puține detalii care se cunosc despre viața sa personală. Discret cu viața sa privată, Ștefan Hrușcă vorbește rar despre familia sa, soția și cei doi copii săi, alături de care s-a mutat în Canada în urmă cu mai bine de trei decenii. Se pare că Geanina Hrușcă a avut o carieră de model, iar astăzi se bucură de o activitate extrem de bine remunerată.

Cine este și cum arată soția lui Ștefan Hrușcă. Familia celebrului artist trăiește de ani buni în Canada

Atunci când ne gândim la Crăciun și la perioada aceasta de sărbătoare care se desfășoară în luna decembrie, ne vin automat în minte artistul Ștefan Hrușcă și colindele sale. Cântărețul obișnuiește să revină an de an în România pentru a-i bucura pe fanii săi cu muzica destinată acestei perioade din an, deși artistul trăiește de mai bine de 30 de ani în Canada, alături de ceilalți membrii ai familiei. Ștefan Hrușcă se bucură să fie părintele a doi copii, o fată și un băiat.

Despre soția lui Ștefan Hrușcă și copiii acestuia se cunosc însă puține detalii, artistul preferând să fie discret cu viața personală. Cu toate acestea, el a vorbit la un moment dat despre cei doi copii, o fiică în vârstă de 20 ani, și fiul de 29 de ani. Ștefan Hrușcă mărturisea la un moment dat că și copiii săi sunt foarte talentați la muzică. Steven Hrușcă este pasionat de muzica rock și are o trupă cu care cântă, fiind totodată și programator. Pe de altă parte, Andra este jucătoare de volei și iubește colindele.

Sunt un om cu familie și știu ce înseamnă obligațiile familiei, cu fată și băiat. Băiatul are 27 de ani, iar fetița are 18 ani. Ar cam trebui să mă moștenească la talent. Sunt cunoscători, le place să cânte, cântă la pian, la chitară și vocal destul de bine, dar nu știm ce se va întâmpla pe viitor, spunea Ștefan Hrușcă în urmă cu ceva timp.

Cum arată soția lui Ștefan Hrușcă
Soția lui Ștefan Hrușcă

Gianina Hrușcă, fost model, cu o carieră de succes în programare

În timp ce artistul bucură fanii cu muzica de sărbătoare, colindele fiind o emblemă a cântărețului, soția lui Ștefan Hrușcă a activat în domenii diferite. Originară din Iași, în Canada ea este cunoscută drept Gia sau Genny și a decis să îl urmeze pe artist la jumătate de an după ce el a ajuns peste hotare în căutarea unei vieți mai bune. În perioada în care a locuit în România, Gianina Hrușcă a studiat Filologia, însă Canada a împins-o să se reprofileze.

Astfel, soția artistului a fost nevoită să pornească pe o nouă filieră și a devenit programator într-o companie renumită de IT din Toronto. Cu toate că activează într-un domeniu extrem de tehnic, Gianina Hrușcă s-ar fi bucurat la un moment dat de o carieră neașteptată. Ea a fost manechin, fapt care se remarcă și în prezent, păstrându-și frumusețea trăsăturilor naturale, fără a beneficia de vreo operație estetică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...