Cum arată soția lui Sorin Bontea de la Antena 1. Imagine nemaivăzută, de acum 26 de ani, din ziua nunții. Foto

Redacția IMPACT 15.04.2020, 19:27
Cum arată soția lui Sorin Bontea de la Antena 1. Imagine nemaivăzută, de acum 26 de ani, din ziua nunții. Foto

Soția lui Sorin Bontea de la Antena 1 este o apariție destul de rară. Partenera de viață a celebrului bucătar îi este acestuia alături de aproape trei decenii. Cei doi formează un cuplu foarte solid, ce a rezistat prin probele timpului și au împreună doi copii, o fată și un băiat.

Cum arată soția lui Sorin Bontea de la Antena 1

Chef Sorin Bontea, de la Antena 1, este un familist convins. Deși și-a prezentat copiii cu diverse ocazii, pe Iulian și pe Miruna, soția acestuia a rămas învăluită în mister. Colegul de emisiuni al Ginei Pistol și-a ținut soția departe de ochii curioșilor, iar aparițiile acesteia oficiale în public au fost foarte rare. Este cunoscut că cei doi sunt împreună de 26 de ani, dar și că participantul de la Asia Express o consideră pe soția lui o maestră în artele culinare.

Totodată, fotografiile cu aceasta sunt la fel de rare și aproape singura imagine pe care au văzut-o mulți este cea din ziua nunții lor, care a avut loc în anul 1994. Mai exact, din timpul cununiei lor religioase, când soția lui Sorin Bontea de la Antena 1 apare îmbrăcată în rochie albă de mireasă. Totodată, pe atunci aceasta avea o coafură în nuanțe de șaten închis, dar într-o apariție mai recentă poate fi remarcată și blondă.

Cum arată soția lui Sorin Bontea de la Antena 1. Imagine nemaivăzută, de acum 26 de ani, din ziua nunții. Foto
Sorin Bontea și soția lui sunt împreună de peste 26 de ani

Imagine nemaivăzută, realizată acum 26 de ani, în ziua nunții lor

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească.“, povestea în trecut Sorin Bontea despre soția sa.

„De cele mai multe ori gătește soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am și eu un chef în bucătărie!”, mai afirma chef Sorin Bontea, într-un interviu pentru revista Unica.