Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Sorin Bontea. Apare des la TV, dar puțini au făcut legătura între cei doi. Foto

Redacția IMPACT 04.03.2020, 21:01
Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Sorin Bontea. Apare des la TV, dar puțini au făcut legătura între cei doi. Foto

Sorin Bontea a devenit celebru datorită aparițiilor în diverse emisiuni culinare. Nu foarte mulți știu că acesta are un frate, la fel de cunoscut, în umbra căruia a trăit foarte mulți ani. Totodată, a marcat de curând și o altă apariție în cadrul Asia Express, despre care a mărturisit că l-a schimbat foarte tare. Sezonul 3 din reality-show-ul de pe Antena 1 a fost așteptat cu sufletul la gură de către telespectatori, primele difuzări fiind deja în curs, încă din luna februarie.

Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Sorin Bontea

Sorin Bontea poate fi urmărit atât în emisiunile Chefi la cuțite, dar și în cadrul show-ului Asia Express, unde și-a pus limitele la mare încercare. Alături de prietenul său cu care a făcut echipă, Răzvan Fodor, cei doi au avut parte de o experiență la care clar nu se așteptau, departe de țară.

Totodată, românii au ajuns să îl îndrăgească pe Sorin Bontea și datorită aparițiilor sale mai întâi din Masterchef, de pe PROTV, iar mai apoi din Chefi la cuțite. În prezent, acesta încă face echipă cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în show-ul culinar prezentat de Gina Pistol. Mai mult, acesta are un frate mai mare, pe nume Daniel, la fel de cunoscut. Bărbatul de 59 de ani este comentator Eurosport și a făcut foarte mult timp echipă și cu fostul soț al Ralucăi Moianu, Marius Ancuța.

Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Sorin Bontea. Apare des la TV, dar puțini au făcut legătura între cei doi. Foto
Daniel Bontea, fratele juratului de la Chefi la cuțite, este un cunoscut comentator sportiv

Mai mult, iubitorii de fotbal sau de snooker în mod cert îl știu pe Daniel Bontea, fratele celebrului bucătar de la Antena 1. Acesta este la rândul său campion național la snooker, dar și comentator sportiv, iar prietenii îl știu după porecla de „Sandi”. Chit că apare la TV la fel de des precum Sorin Bontea, puțini au făcut legătura dintre acesta și fratele lui, comentator sportiv.

Apare des la TV, dar puțini au făcut legătura între cei doi

Fratele lui chef Bontea este considerat unul dintre cei mai buni jucători de snooker din România, potrivit wowbiz.ro. Daniel Bontea a participat, de asemenea, în cadrul unei competiții internaționale de acest fel, în urmă cu 16 ani. A fost primul sportiv român care a marcat o asemenea reușită, în anul 2004, de la „Challenge Tour Qualifiers”, din Volkermarkt, în Austria. Mulți dintre fanii emisiunii Asia Express s-au întrebat de ce acesta nu a participat în cadrul provocării televizate alături de Daniel. Mai ales că în show-ul filmat și în Thailanda una dintre echipe a fost formată din Florin Ristei, cântărețul făcând echipă cu fratele său.

Urmăriți Impact.ro și pe