Cum se simt Speak şi Ştefania, după ce Nea Marin a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Primele vești despre starea lor de sănătate

Mirabela Vasile / 08.09.2020, 18:55
Cum se simt Speak şi Ştefania, după ce Nea Marin a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Primele vești despre starea lor de sănătate

Un îndrăgit cuplu din showbiz-ul românesc a avut parte de momente tensionate. Speak și Ștefania, foștii concurenți de la Asia Expres, s-au testat să vadă dacă au noul coronavirus. Cei doi nu au avut simptome, însă au intrat în contact cu mai mulți oameni care au fost infectați cu COVID.

Speak și Ștefania, test pentru noul coronavirus

Astfel, Speak și Ștefania fac parte din emisiunea lui Nea Mărin, care își va avea debutul în curând. Săptămâna precedentă un membru al echipei de filmări a aflat că este pozitiv cu noul coronavirus. După aflarea acestei vești, Nea Mărin s-a dus de urgență să facă un test și a descoperit că și el fusese infectat cu noul COVID.

Speak si Stefania, testati pentru noul coronavirus
Speak si Stefania, testati pentru noul coronavirus

Toată echipe care se afla la filmările pentru noul sezon a fost trimisă acasă, în izolare. Din fericire pentru Ștefania și Speak, rezultatele au fost negative la testare. De altfel, cei doi nici nu au avut simptome ale noului virus. Cuplul a vorbit despre această experiență într-un nou episod al vlogului lor.

“Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic.”

Nea Mărin, pozitiv cu noul coronavirus

Îndrăgitul Nea Mărin a aflat săptămâna trecută că este pozitiv cu noul coronavirus. Se pare că vedeta are o formă ușoară a bolii, dar totuși a primit îngrijire sporită din partea medicilor.  Marin Barbu a aflat că a fost infectat cu noul coronavirus după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul „Poftiți pe la noi”, care urmează să fie difuzată la Antena 1.

”Am venit de bunăvoie şi nesilit de nimeni la Matei Balş, la camera de gardă, m-au văzut şi m-am internat. Sincer să fiu, m-am panicat un pic. Dar, în clipa când am ajuns aici şi am dat de oamenii ăştia minunaţi şi i-am văzut pe toţi cosmonauţi, mi-am zis: nea Mărine stai liniştit”, a declarat vedeta Antenei 1, spune observatornews.ro.

Și soția lui Nea Mărin a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus Covid-19.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI