Cum arată soacra lui Ștefan Bănică. Cât de mult seamănă Lavinia cu mama ei. Foto

Redacția IMPACT 29.01.2020, 11:47
Cum arată soacra lui Ștefan Bănică. Cât de mult seamănă Lavinia cu mama ei. Foto

Lavinia Pîrva se laudă cu o mamă foarte frumoasă, de la care se pare că a moștenit această carcateristică. Toată lumea spune despre ele că arată ca două picături de apă. Să vedem, așadar, cum arată!

Mama Laviniei Pîrva, elegantă și frumoasă

Lavinia Pârva a ieșit în trecut de mai multe ori cu mama sa, fie în parc unde s-au relaxat, fie la plimbări agale. Stela Pârva este numele mamei Laviniei cu care cântăreața se înțelege de minune. Cele două apar în fotografii foarte relaxate, cochete și îmbrăcate lejer.

„Lângă mama ești din nou copil…”, scria atunci Lavinia Pârva la descrierea fotografiei.

Lavinia Pîrva și mama ei, Stela Pîrva
Lavinia Pîrva și mama ei, Stela Pîrva

Se pare că soacra lui Ștefan Bănică Jr. nu își arată vârsta,menținându-se într-o formă foarte chic, iar cântărețul se are în relații foarte bune cu ea. Mai mult, și Lavinia Pîrva se înțelege de minune cu soarca sa, demontând mitul potrivit căuia nurorile nu prea s-ar înțelege cu socarele lor.

Și, pentru că pentru orice femeie este important să se înțeleagă cu soacra, Lavinia Pîav nu face nici ea excepție de la această “regulă nescrisă”. Deși mama celebrului cântăreț o adora pe fosta soție a fiului ei, Andreea Marin, ea se înțelege bine și cu Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Junior în urmă cu aproape trei ani, când au decis să se căsătorească în mare secret după o relație de lungă durată. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Soția lui Ștefan Bănică a născut pe 16 mai 2019. Fiul ei și al artistului a fost numit Alexandru Bănică, transmite cancan.ro.