Simona Halep, însărcinată? Sportiva, dată de gol chiar de Țiriac

Andrei Cezar 26.07.2021, 10:14
Simona Halep, însărcinată? Sportiva, dată de gol chiar de Țiriac

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit vineri, în secret, iar vestea cununiei celor doi a bucurat o țară întreagă. Petrecerea s-a ținut la vila de la Izvorani a sportivei, iar invitații, nu foarte mulți la număr, s-au distrat pe cinste. La câteva zile de la eveniment, apar noi informații incendiare. Simona Halep însărcinată? Ion Țiriac a dat-o de gol.

Simona Halep, însărcinată? Sportiva, dată de gol chiar de Țiriac

Simona Halep și Toni Iuruc au preferat să organizeze o petrecere restrânsă, la care au participat cele mai dragi persoane. Printre invitații de seamă s-au numărat Nicu Mergeani și Dani Caramihai, fondatorii clubului Fratelli, local frecventat adesea de tenismenă și soțul ei.

Nu au lipsit bucatele alese și băuturile fine, servite pe ritmuri machedonești. Sufeltul petrecerii a fost nimeni altul decât tatăl Simonei, Stere Halep, care s-a distrat pe cinste la nunta fiicei sale.

Totuși, graba cu care au organizat acest eveniment și misterul creat în jurul lui lasă loc de interpretări, adâncite și mai mult de declarații ale unor apropiați de-ai Simonei. Să fie vorba de o posibilă sarcină a sportivei? Ion Țiriac a declarat, potrivit publicației retetesivedete.ro, că Simona Halep ar avea nevoie de mai mult timp până la întoarcerea pe terenul de tenis.

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut.

Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac, citat de retetesivedete.ro.

Simona Halep si Toni Iuruc au făcut cununia civila. Petrecerea a fost otrganizata la vila de la Izvorani a sportivei
Simona Halep si Toni Iuruc au făcut cununia civila. Petrecerea a fost otrganizata la vila de la Izvorani a sportivei

Simona Halep: ”Să fiu mamă o să depășească orice senzație din tenis”

Se știe faptul că Simona Halep este extrem de discretă cu viața persoanală și, de aceea, o reacție a sa vizavi de posibila sarcină, cel mai probabil, nu vom avea în perioada următoare. Cert este că fostul număr 1 WTA a declarat în repetate rânduri că își dorește foarte mult să devină mamă, ceea ce ar însemna că tenisul și implicit cariera ei sportivă vor trece în plan secund.

 Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramâne limitat, adica nu poate sa ia fata vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-ale mele persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să ma bucur de fiecare zi’, a spus Simona Halep la podcastul lui Andi Moisescu.