Cum arată și cu ce se ocupă fiica secretă a lui Putin. Detaliul secret a ieșit în sfârșit la iveală

Ana Anitoiu 06.10.2021, 15:58

Un detaliu secret a ieșit în sfârșit la iveală în legătură cu fiica secretă a lui Vladimir Putin. Tânăra, care a împlinit recent vârsta de 18 ani, seamănă izbitor cu liderul rus. Presupusul ei tată i-ar fi făcut mamei ei un cadou impresionant la scurt timp după ce femeia a născut.

Ce cadou i-a făcut Vladimir Putin fiicei sale secrete

Vladimir Putin, acum în vârstă de 68 de ani, a fost căsătorit cu Ludmila Putin, în perioada 1983–2014 și are două fiice cu ea,  Maria, în vârstă de 35, și Katerina, în vârstă de 34 de ani. Însă, în 2003, liderului rus i s-a mai fi născut o fiică, una secretă dintr-o altă relație.

Mai exact, Vladimir Putin s-ar fi iubit cu Svetlana Krivonogikh, o femeie provenită dintr-o familie modestă care în epoca sovietică împărțea cu alte cinci familii un apartament cu o singură baie și o bucătărie. Ea a fost angajată la un moment dat să se ocupă de curățenie într-un magazin și a urmat cursurile unei facultăți de management.

Cum arata si cu ce se ocupa fiica secreta a lui Putin. Detaliul secret a iesit in sfarsit la iveala
Presupusa fiica secreta a lui Vladimir Putin

Vladimir Putin ar fi apărut în viața ei la finalul anilor 1990. Ulterior, pe 2 aprilie 2003, la fix o lună după ce s-a născut fiica Svetlanei, o companie offshore petrolieră numită Brockville Development Ltd. a fost încorporată pe insula Tortola din Caraibe. A durat câteva luni și această companie a cumpărat apartamentul din Monaco la prețul de 3,6 milioane de euro. În prezent, imobilul este evaluat la 6 milioane de dolari.

De altfel, apartamentul aflat în Monte Carlo, Monaco, nu este tot ce a primit Svetalana Krivonogikh, în vârstă de 45 de ani. Conform Pandora Papers, femeia s-a mai ales, printre altele, cu resorturi de ski, iahturi, apartamente în Sank Petersburg și un cont impresionant într-o bancă elvețiană.

Cine este fiica secretă a lui Vladimir Putin

Pe presupusa fiică secretă a lui Vladimir Putin o cheamă Luiza Rozova. Mai este cunoscută și ca Elizaveta Krivonogikh. În actele ei, locul tatălui este lăsat gol. Însă, tânăra poartă un nume mijlociu ce atrage atenția: Vladimirovna – un patronim ce înseamnă ”fiica lui Vladimir”.

Potrivit Daily Mail, presupusa fiică secretă a lui Vladimir Putin a vorbit cu un jurnalist de la BBC Rusia care a făcut o investigație de presă referitoare la ea. Întrebată de el dacă i-a cauzat o neplăcere ancheta lui, tânăra a răspuns că ”nicidecum”.

”Viața mea era prea monotonă. Sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi în lumina reflectoarelor, pentru faptul că oamenii au auzit de contul meu de Instagram. N-am încercat niciodată și nici nu încerc să devină populară. Viața mea continuă și totul este bine”, a spus ea, refuzând să răspundă la întrebarea dacă este sau nu fiica lui Vladimir Putin.

Presupusa fiica a lui Vladimir Putin a spus că nu este pasionată de politică, ci mai degrabă de modă, și că studiază management în artă și cultură la Universitatea St Petersburg.

Presupusa fiică a lui Vladimir Putin, despre posibilitatea de a părăsi Rusia

Întrebată dacă și-ar dori să meargă să studieze în străinătate, presupusa fiică secretă a lui Vladimir Putin a răspuns că ”bineînțeles” că nu vrea să-și părăsească țara.

”Mă încântă posibilitatea de a merge într-un loc atât de minunat precum New York sau în locuri unde se dă ora exactă în materie de modă, precum Milano și Paris. Însă voi rămâne, bineînțeles, în țara mea, în orașul meu natal (Sankt Petersburg, n.r.). Aș putea să merg la Moscova. Îmi place mult și Moscova.

Trăiesc în bula mea, în lumea mea plină de artă. E adevărat. Nu mă uit la televizor. Uneori citesc știri pe Telegram, dar nu prea mult. Urmăresc show-uri de modă. Cumpăr revista Vogue. Îmi place să merg la un restaurant din apropiere, să mănânc niște paste delicioase și să vorbesc despre ultimele noutăți cu prietenii mei”, a mai spus presupusa fiică secretă a lui Vladimir Putin despre ea.

Potrivit Daily Mail, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a spus că acuzațiile referitoare la ”copilul din flori” al președintelui rus ”nu sunt foarte convingătoare” și sunt ”de facto nefondate”.

Relația lui Vladimir Putin cu Svetlana Krivonogikh s-ar fi încheiat în perioada în care liderul rus ar fi început o relație cu campioana olimpică medaliată cu aur la gimnastică Alina Kabaeva, acum în vârstă de 37 de ani, devenită șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului.

Urmăriți Impact.ro și pe