Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Tucă. Imagine rară cu cei doi

Stan Filon 03.09.2020, 12:50
Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Tucă. Imagine rară cu cei doi

Telespectatorii proaspetei televiziuni de știri Aleph News au avut ocazia să vadă cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Tucă! Tânăra a fost invitata tatălui său, iar momentul a fost unul foarte emoționant. La ediția de miercuri a emisiunii „Marius Tucă Show” s-a cântat și s-a povestit mult.

Iată cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Tucă

Televiziunea de știri Aleph News a început să emită de marți, iar a doua zi, Marius Tucă a avut o ediție specială a emisiunii sale. Pe lângă multe povești telespectatorii au avut parte și de un moment emoționant. Moderatorul a fost însă cel cu adevărat emoționat, deoarece fiica sa a intrat în direct în emisiune.

Daria este studentă în Marea Britanie, lucru care îl face foarte mândru pe tatăl său. Tânăra studiază Regie și Film. La finalul unei discuţii emoţionante despre alegerile făcute în profesie – care pare să nu fie jurnalismul, aşa cum se aşteptau cei mai mulţi, despre pulsul vieţii din pandemie – care a prins-o pe Daria în capitala Angliei, dar şi despre dorul şi grija pentru cei de acasă, Marius Tucă a exclamat, vizibil emoţionat: „Hai că m-ai făcut să plâng la final!”.

Iată cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Tucă
Iată cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Tucă

Ion Cristoiu va avea propria sa emisiune la Aleph News

Postul de televiziune Aleph News s-a lansat marți, 1 septembrie. Echipa redacțională a fost deja făcută, iar nume mari ale jurnalismului românesc s-au alăturat televizunii lui Adrian Sârbu.

Pe lângă Marius Tucă, și reputatul jurnalist Ion Cristoiu va avea propria sa emisiune. Adrian Sârbu a spus că vrea să facă din Aleph News o televiziune pură de știri, fără prea multe comentarii.

„Canalul de știri este canal pur de știri pure și nu unul de comentarii. Este un canal care își propune să ofere o imagine nefiltrată a realității românești dar și globale.

Va fi probabil primul canal cu semnificativ mai multe știri internaționale decât canalele actuale de știri. Vorbim de un canal care va avea să sperăm un produ de până la 100 de știri pe zi”, spunea Adrian Sârbu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...