Cum arăta rivala Biancăi Drăgușanu, înainte de operațiile estetice. Iubita lui Alex Bodi a trecut printr-o transformare uimitoare. Foto

Redacția IMPACT / 28.05.2020, 14:55

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi a apelat la numerate operații estetice pentru a arăta perefect. Cu toate acestea, fanii Biancăi sunt de părere că aceasta este mai frumoasă de o mie de ori decât Radionova. Bianca și Alex Bodi și-au spus din nou adio, după ce își mai acordaseră încă o șasă după divorț.

Cum arăta Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, înainte de operațiile estetice

La numai 24 de ani, rivala Biancăi Drăgușanu este de neîntrecut la operații estetice și transformări. Printre intervențiile pe care le-a suferit șatena, se numără: liposucție, injectarea grăsimii în fese, acid hialuronic în buze, minimum trei rinoplastii, implanturi mamare, potrivit Cancan.ro.

Acum, aceasta întoarce toate privirile și pune pe jar imaginația bărbaților cu trupul ei perfect, însă înainte nu întorcea nimeni capul după ea. În urmă cu doar câțiva ani, Daria Radionova avea câteva kilograme în plus, buze subțiri, iar bustul mic. De asemenea, nici acest stil vestimentar nu o caracteriza în urmă cu ceva timp.

rivala, bianca dragusanu, alex bodi
Cum arăta Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, înainte de operațiile estetice

Însă, femeia de afaceri din Londra recunoaște cu greu făptul că are operații estetice. În schimb, Bianca Drăgușanu a fost asumată întotdeuna și a spus clar că s-a lăsat pe mâna esteticianului și că va mai face.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, dr. Doboș Călin, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu trei luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagramul său, după ultima intervenție estetică, cea de mărire a posteriorului.

După despărțire de Bianca, Alex Bodi s-a întors la Daria, iar de această dată cei doi nu par să se mai ascundă. Recent rusoica a postare pe contul său de Instagram o piesă cu versuri de dragoste. Melodia lui Nane feat. George Hora – Noi 2 și i-a dat tag și lui Bodi. În replică, afaceristul a postat și el aceeași melodie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI