Cum arăta Raluca Turcan, în urmă cu 16 ani, în ziua nunții. Imagine nemaivăzută cu vicepremierul României. Foto

Redacția IMPACT 07.04.2020, 10:41
Cum arăta Raluca Turcan, în urmă cu 16 ani, în ziua nunții. Imagine nemaivăzută cu vicepremierul României. Foto

Raluca Turcan arătat total diferit, cu 16 ani în urmă, chiar în ziua nunții sale. Vicepremierul României avea o apariție de nerecunoscut, chiar în ziua în care a ajuns în fața altarului. Totodată, aceasta a intrat și mai mult în atenția cetățenilor, după ce a fost numită în această funcție în cadrul Guvernului aflat la cârma lui Ludovic Orban.

Așa arăta Raluca Turcan, în urmă cu 16 ani, în ziua nunții

Fotografia din ziua nunții sale e una de colecție și rămasă nemaivăzută de către români. A fost momentul în care s-a măritat cu Valeriu Turcan, cu mai bine de un deceniu în urmă, având alături de acesta și un copil. Mai mult, Raluca Turcan și-a marcat debutul în politică în anul 2000.

Pe atunci, a intrat în partidul condus pe atunci de Theodor Stolojan, Partidul Liberal Democrat (PLD). Această formațiune politică i-a adus și mai multă vizibilitate actualului vicepremier român. De asemenea, este cunoscut și că Theodor Stolojan a susținut-o pe Raluca Turcan, în parcursul său politic. După ce Partidului Democrat s-a unit cu Partidul Liberal Democrat, Raluca Turcan a devenit vicepreședintele PD-L.

Cum arăta Raluca Turcan, în urmă cu 16 ani, în ziua nunții. Imagine nemaivăzută cu vicepremierul României. Foto
Raluca Turcan arăta total diferit cu 16 ani în urmă, în ziua nunții sale cu Valeriu Turcan (sursă foto stânga: botosaneanul.ro)

Imagine nemaivăzută cu vicepremierul României

Mai mult, a ajuns la conducerea PNL și după unirea democrat-liberalilor cu liberalii. În toată această perioadă, vicepremierul român a căpătat tot mai multă notorietate. Odată cu funcțiile sale, pe care le-a tot schimbat, și-a transformat și apariția fizică. Raluca Turcan nu mai seamănă deloc, în momentul de față, cu cea din tabloul său de nuntă. Aceasta și-a modificat fizionomia, dar și coafura, alături de culoarea părului.

De ceva vreme, vicepremierul liberal preferă tunsorile ceva mai scurte, dar și nuanțele de blond. Chit că a activat ca deputat de Sibiu, aceasta este originară din Botoșani, și s-a născut pe data de 2 aprilie 1976. De curând și-a sărbătorit și ziua de naștere, împlinind vârsta de 44 de ani, la începutul de lună. În ceea ce privește operațiile estetice, specialiștii susțun că aceasta ar fi apelat la un lifting de sprancene, cu fire de suspensie. Astfel, și-ar fi îndepărtat și cearcănele. Mai mult, și-a făcut și o blefaroplastie inferioară, cunoscută și sub denumirea de chirurgia pleoapelor. Totodată, a ajuns la estetician și pentru conturul buzelor, dar și la injecții cu botox, pentru reducerea șanțurile nazolabiale.

Urmăriți Impact.ro și pe