Cum arată pisica de 97 de milioane de dolari. Aparține unei cântărețe celebre

Badea Violeta 06.01.2023, 10:53

În zilele noastre, celebritățile împărtășesc fanilor mai mult decât oricând din viața lor personală. Pentru o mulțime de celebrități, acest lucru înseamnă să își arate animalele de companie. Unele dețin câini, în timp ce altele preferă pisicile. O faimoasă cântăreață se lăuda, însă, cu unul dintre cele mai valoroase exemplare de feline din lume. Vezi cum arată pisica de 97 de milioane de dolari!

Pisica unei celebre cântărețe valorează 97 de milioane de dolari

Cântăreața Taylor Swift are o atracție incontestabilă în rândul tinerilor și chiar al adulților care au crescut ascultându-i melodiile. Ea are o avere netă de 450 de milioane de dolari, ceea ce o face una dintre cele mai bogate artiste din lume.

De asemenea, vedeta se numără printre cei mai bine vânduți cântăreți din toate timpurile. Ea are 11 premii Grammy. Tot acest succes, pecuniar sau de altă natură, a venit ca o binefacere și pentru animalul ei de companie.

Numită Olivia Benson, pisica Scottish Fold a lui Taylor Swift, este botezată după personajul principal din serialul TV „Law & Order”, interpretat de Mariska Hargitay.

Ea apare în mod regulat în videoclipurile muzicale ale cântăreței, dar și în reclame televizate. Mai mult, animalul deține chiar și o linieproprie de produse.

Citește și Cum arată cea mai bătrână pisică din lume. Are 120 de ani în „vârsta omenească”!

Pisica lui Taylor Swift valoreaza 97 de milioane de dolari

Pisica lui Taylor Swift, al treilea cel mai bogat animal de companie din lume

În consecinţa celor spuse mai devreme, felina celebrei cântărețe este al treilea cel mai bogat animal de companie din lume, cu o avere de 97 de milioane de dolari.

Recent, un site numit allaboutcats.com a publicat o listă cu cele mai bogate animale de companie din lume, iar Olivia se află pe poziția a treia. Pe site, aceasta este descrisă ca fiind „cea mai bună prietenă și tovarășă a artistei Taylor Swift”.

Prima poziție este ocupată de un câine, un ciobănesc german numit Gunther VI. Acesta este deținut de Corporația Gunther. Averea animalului este de 500 de milioane de dolari.

Inițial, câinele ar fi moștenit o avere de 80 de milioane de dolari. Ulterior, însă, suma ar fi crescut datorită investițiilor în imobiliare făcute de proprietarii câinelui.

Citește și Cum îți ferești câinele și pisica de o vizită la spital: ce nu trebuie să mănânce animalele de companie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...