Divorț regal în Spania. Sora regelui a divorțat după ce și-a prins soțul de mână cu altă femeie

Badea Violeta 27.01.2022, 17:13
Divorț regal în Spania. Sora regelui a divorțat după ce și-a prins soțul de mână cu altă femeie

Vestea care zguduie casa regală din Spania! Prințesa Cristina, fiica fostului rege Juan Carlos și sora actualului rege Felipe, a anunțat că se desparte de soțul ei, Inaki Urdangarin, după mai bine de două decenii de căsnicie. Motivul separării este acela că bărbatul ar fi fost surprins în compania unei alte femei. Iată cum sună anunțul celor doi!

Prințesa Cristina a Spaniei divorțează de soțul ei

Divorțul anului în Spania! Prințesa Cristina a anunțat că va pune capăt căsniciei cu Inaki Urdangarin. Cei doi formau un cuplu de 24 de ani și au împreună patru copii.

Anunţul şocant a venit la scurt timp după ce presa a publicat mai multe fotografii în care bărbatul apare în compania unei alte femei.

„De comun acord, am decis să punem capăt căsniciei noastre. Devotamentul față de copiii noștri rămâne intact.

Având în vedere că aceasta este o decizie privată, cerem respectul cuvenit din partea celor din jurul nostru”, a fost anunțul celor doi, conform publicației The Times.

Printesa Cristina se separa de sotul ei
Printesa Cristina se separa de sotul ei

Cum a reacționat Inaki Urdangarin

Inaki Urdangarin, soțul prințesei, a oferit și o reacție după ce a văzut imaginile în care apărea ținându-se de mână cu o altă femeie, în Franța.

Bărbatul nu a confirmat, dar nici nu a negat relația extraconjugală. Inaki Urdangarin a precizat că aceste lucruri se întâmplă și că se pot rezolva cu calm.

„Lucrurile acestea se întâmplă. Este o dificultate pe care o vom gestiona cu multă calmitate și împreună, așa cum am făcut întotdeauna”, a precizat soțul prințesei Cristina a Spaniei.

Inaki Urdangarin, condamnat pentru fraudă fiscală în 2018

Amintim că soțul prințesei Cristina a Spaniei a fost găsit vinovat pentru fraudă fiscală în anul 2018. Ulterior, autoritățile l-au condamnat la șase ani și trei luni de închisoare.

De asemenea, prințesa Cristina a Spaniei a fost acuzată în același dosar, dar ea a fost achitată de vină. Precizăm că începând din luna iunie a anului trecut, Inaki Urdangarin i s-a dat voie să părăsească închisoarea și să stea în casa mamei lui din orașul Vitoria.

De asemenea, acesta a primit permisiunea de a lucra ca și consultant la o firmă de contabilitate. Menționăm că prințesa Cristina este a șasea în ordine la tron și locuiește în Elveția.

Urmăriți Impact.ro și pe