Cum arăta Oana Lis la 20 de ani. Imagine răvășitoare cu soția fostului edil al Capitalei

Dumitrică Roxana 14.08.2022, 21:40
Cum arăta Oana Lis la 20 de ani. Imagine răvășitoare cu soția fostului edil al Capitalei

Oana Lis este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, blondina a reușit să intre pe sub „pielea” publicului prin firea ei amuzantă, deschisă și transparentă, fără rețineri.

Cum arăta vedeta la 20 de ani

Mai țineți minte cum arăta soția lui Viorel în perioada tinereții? Îndrăgita vedeta le-a făcut fanilor din mediul virtual o mare bucurie și le-a împărtășit o imagine de colecție.

Fanii au fost surprinși de apariția vedetei, iar comentariile au curs pe pagina de Instagram a acesteia. Mai ales că, soția lui Viorel a pozat și în tinerețe lipistă de inhibiții, având un decolteu tare amețitor.

„Când aveam vreo 20 de ani!”a scris Oana Roman la InstaStory.

Chiar dacă la debutul său în lumea mondenă au existat câteva comentarii răutăcioase, când invidioșii nu-i dădeau prea multe șanse de a rămâne într-o relație cu fostul edil, vedeta și Viorel au demonstrat împreună că dragostea lor este una sinceră, fiindu-și alături în orice situație.

„Viorel nu este un miliardar, iar și dacă ar fi fost, atunci nu ar fi meritat să stai 30 de ani doar pentru asta. Alte femei care sunt mult mai urâte decât mine, pot, iar eu nu? Sunt o femeie frumoasă cu simțul umorului și ce te face să crezi că nu am avut alte oportunități”, spunea Oana Lis despre Viorel

Urmăriți Impact.ro și pe