Oana Lis şi-a deschis un nou cabinet de consiliere psihologică. Cât costă şedinţa de terapie cu soţia lui Viorel Lis

Andra Daoud 26.01.2022, 08:48
Oana Lis şi-a deschis un nou cabinet de consiliere psihologică. Cât costă şedinţa de terapie cu soţia lui Viorel Lis

Oana Lis și-a îndeplinit visul și a deschis din nou cabinetul de psihologie. Soția lui Viorel Lis a făcut anunțul mult așteptat pe Facebook și le-a transmis celor care o urmăresc că este gata să îi întâlnească față în față dacă au nevoie de consiliere. Cabinetul se află în sectorul 1 al Capitalei, iar cei care o urmăresc pe Oana au vrut să știe dacă oferă și ședințe de terapie online.

Oana Lis și-a deschis un nou cabinet de consiliere psihologică

Oana Lis și-a anunțat fanii din meniul online că a deschis din nou fizic cabinetul de psihologie. Ea i-a încurajat pe cei care se confruntă cu anumite stări sau care simt că au nevoie să discute cu cineva despre problemele lor să o contacteze pentru a stabili o ședință. Vedeta și-a dat chiar și numărul de telefon unde poate fi contactată pentru a stabili o ședință și le-a transmis celor care ar avea de gând să sune în alte scopuri să se abțină de la glume proaste.

Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine și din acest loc pot conține și pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, travaliu de doliu, atac de panică, cum să fii tu bine și pe primul loc, dar în același timp să-i susții și pe cei din familia ta, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare. (…)

Deci, cum spuneam, vă aștept cu drag să ne cunoaștem live și în același timp, le mulțumesc pentru încredere celor care deja lucrează cu mine și să-i felicit pentru dorința de evoluție personală. Numai bine tuturor!” a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana a fost întrebată dacă face și ședințe online, cu cei care nu sunt din București. Soția lui Viorel Lis a răspuns că poate oferi și ședințe online și că prețul acestora este mai mic decât al ședințelor în cabinet: 70 de lei pentru o ședință online și 100 de lei pentru o ședință în cabinet.

Oana Lis şi-a deschis un nou cabinet de consiliere psihologică. Cât costă şedinţa de terapie cu soţia lui Viorel Lis
Oana Lis și-a redeschis cabinetul de psiholog din sectorul 1

Oana Lis, despre copilăria și adolescența ei

Oana Lis a povestit în trecut că a avut parte de o copilărie tristă, după ce a rămas orfană de mamă la 13 ani. Soția fostului edil al Capitalei a studiat psihologia pentru a se vindeca în primul rând pe ea de rănile trecutului, iar mai apoi pentru a-i vindeca și pe alții.

Aveam 13 ani când mi-a murit mama, iar ea avea 35 de ani. A făcut infarct. Am fost crescută de bunica și de mătușa mea, sora bunicii, alte rude nu s-au implicat. Aceasta este cea mai fericită perioadă din viața mea! De când stau cu Viorel, chiar dacă multă lume a spus că stau cu el pentru bani. Perioada în care mă aflu de când sunt cu Viorel a depășit jumătate din viața mea.

Sigur, am fost fericită și copil fiind, dar puțin, în vacanțe la bunici, în rest nu am amintiri frumoase. Mă simțeam orfană, nesusținută. Îl aveam și pe fratele meu mai mic și grija lui. Nu am avut o păpușă niciodată, bicicletă, nici atât. Orice copil își aduce aminte aceste lucruri. Când văd câte jucării au copiii de azi…”, a spus, la un moment dat, Oana Lis.

Oana Lis a studiat la Universitatea Hyperion din București și are diplomă de psiholog.

Urmăriți Impact.ro și pe