Cum arată o zi din viața Biancăi Drăgușanu. Ce face vedeta pentru bani. „Acum stau la bloc” (Exclusiv)

Badea Violeta 13.04.2022, 08:37

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai extravagante vedete din țara noastră. Frumoasa blondină reușește, de fiecare dată, să impresioneze cu aparițiile sale și să își pună în valoare atuurile fizice. Însă, viață de vedetă nu este deloc simplă, ea necesită multe sacrificii. Recent, fosta prezentatoare TV de la Kanal D a dezvăluit cum arată o zi din viața ei.

Cum își începe ziua Bianca Drăgușanu

Indiferent de ceea ce face, Bianca Drăgușanu mereu ajunge în centrul atenției. Frumoasa blondină este, cu siguranță, cea mai cunoscută vedetă din România, motiv pentru care diva este o prezență constantă în majoritatea publicațiilor mondene din țara noastră.

Mamă a unei fetițe superbe și persoană publică implicată în numeroase proiecte, fosta prezentatoare a postului de televiziune Kanal D a povestit, de curând, cum arată o zi din viața ei.

Surprinzător sau nu pentru unii, Bianca Drăgușanu este matinală. În ciuda acestui lucru, vedeta rămâne activă pe tot parcursul zilei, având grijă de fiica sa, Sofia, dar și de afacerea pe care o deține.

„La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița pentru grădiniță, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală. Imediat după aceea mă duc la atelier.

Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri. Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul.

Urmeaza în fiecare zi, de luni până vineri momentul în care îmi iau fata acasă, dar ne oprim mai întâi la ora de dans, în medie cam 45 de minute. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferi!”, a declarat Bianca Drăgușanu, citată de Playtech.ro.

Cum arată Bianca Drăguşanu după noua intervenţie estetică. Şi-a făcut „ochi de pisică”
Bianca Dragusanu

Ce și-a propus Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se mândrește cu faptul că este o femeie independentă. Frumoasa vedetă deține propria sa afacere. Este vorba de atelierul cu rochii de mireasă și de ocazie.

De asemenea, aceasta are numeroase contracte de imagine. Cel mai bănos îi aduce un câștig de 100.000 de euro pe an, așa că diva își poate propune orice. În viitor, ea plănuieşte să-și achiziționeze o casă la curte.

„Am tot fost să văd niște case, vreau una cu curte. Sunt în vizionări, încă nu am găsit ceea ce caut”, a declarat diva pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...